Una de les claus perquè el muntatge d’escenaris per a esdeveniments sigui un èxit absolut és una preparació meticulosa, hem de pensar en quines són les nostres necessitats, sempre sense excedir-se del pressupost i ajustant al màxim les nostres possibilitats.

Així doncs, en aquesta entrada comentarem detalladament quins són els passos que cal seguir perquè tot surti perfecte quan decidim organitzar un esdeveniment i vulguem que els nostres assistents es quedin absorts amb el fantàstic escenari que hàgim dissenyat i muntat.

Hem dividit aquesta entrada en 4 seccions per poder explicar-ho tot de manera clara i tan concís com sigui possible.

  • Presa de contacte i visita tècnica
  • Presentació de propostes i pressupost
  • Producció i gestió del projecte
  • Transport i muntatge d’escenaris per a esdeveniments

Presa de contacte i visita tècnica

Com hem esmentat anteriorment, la preparació prèvia a lesdeveniment és la clau de lèxit. Per començar sempre amb bon peu aquesta preparació és absolutament necessària una presa de contacte inicial entre els nostres dissenyadors i el vostre contacte. Un dels nostres experts dissenyadors hauria de reunir-se amb la persona a càrrec dorganitzar lesdeveniment per a una explicació minuciosa de tots els detalls, per molt petits que siguin aquests.

Cal tenir en compte una gran quantitat d’elements a l’hora de dissenyar l’escenari en qüestió, és important saber quin motiu se celebra l’esdeveniment, pot ser un esdeveniment cultural, social, esportiu o corporatiu.

Si, per exemple, és el cas d’un esdeveniment corporatiu, cal saber si és una presentació de productes o serveis, o una reunió periòdica del personal de l’empresa, o un congrés per simplement donar una empenta a la vostra marca. També cal tenir en compte els colors corporatius i per descomptat el logotip de l’empresa per poder dissenyar un escenari d’acord amb la teva marca. Tot ha de ser conseqüent i no s’ha de deixar res a l’atzar a l’hora de dissenyar un escenari.

Presentació de propostes i pressupost

Tenint en compte les dades i detalls recollits a la visita tècnica feta pels nostres dissenyadors, es crearan una sèrie de propostes dissenyades específicament per a la teva empresa i esdeveniment, sempre acords a les teves especificacions.

En dissenyar les diferents propostes tindrem en compte, com hem esmentat anteriorment, el color corporatiu de la teva empresa, el logotip, i en general la imatge de marca, això ens dóna l’oportunitat de transmetre també així els valors de la vostra empresa o producte a través de lescenari. Igualment és important escollir sempre molt bé el lloc on s’organitzarà l’esdeveniment, per poder dissenyar així un escenari en concordança també amb el lloc on es realitzarà el muntatge. Tot ha d’estar connectat subtilment per potenciar al màxim la vostra marca i treure tot el partit possible a l’esdeveniment, i per tant rendibilitzar la vostra inversió.

Producció i gestió del projecte

Després de posar-nos d’acord per obtenir un disseny d’escenari fantàstic, que s’adequa a les vostres necessitats i al lloc on s’organitza l’esdeveniment, ia més potencia la vostra marca i representa els valors de la vostra empresa, comença el torn de la producció.

La producció i la gestió del projecte han d’estar a l’alçada d’un bon disseny. Per això disposem d´un taller a l´última, equipat amb les millors eines per tractar tot tipus de materials, ja sigui fusta, metalls, metacrilat i qualsevol tipus de material. El nostre taller és ampli i amb espai de sobres per fabricar els escenaris més bonics i espectaculars que et puguis imaginar.

Entre el nostre personal qualificat comptem amb el lideratge en la producció d’un mestre fuster amb més de 20 anys d’experiència. Així que tota la producció i gestió del projecte queda en mans de tot un professional.

Transport i muntatge d’escenaris per a esdeveniments

Quan hem acabat totes les etapes de disseny i producció, és hora de rematar la feina. A Saez Decom ens encarreguem de tot, disposem d´una flota de vehicles per poder transportar tot el material que es muntarà posteriorment al lloc escollit per a l´esdeveniment. Tots els nostres camions estan en regla i passen de manera regular inspeccions i posades a punt perquè el dia de muntatge no sorgeixin contratemps.

Ens prenem molt seriosament la nostra feina, per això contractem els millors muntadors de Barcelona, persones qualificades i amb molta experiència a l’esquena, disposats a treballar tot el que calgui perquè estigui tot en ordre. També ens encarreguem de cuidar-nos fins a l’últim detall, per això comptem amb una de les millors Event Managers del sector, que s’encarrega de liderar el nostre gran equip de persones durant el dia de muntatge

Quan es dóna per finalitzat l’esdeveniment procedim a desmuntar l’escenari i portar-nos tot el material de tornada, sempre a l’hora que millor et convingui.

Ens encanta la nostra feina

Portem més de 30 anys al sector, i cada dia que passa ens agrada més el que fem. Quan s’aconsegueix reunir un grup de persones enamorades de la seva feina, que hi dediquen tant esforç i passió, els resultats són palesos. Gràcies a l’afany que tot el nostre equip demostra dia a dia som capaços de treballar per a les grans marques de diferents sectors a nivell Europeu, i n’estem orgullosos.

Si vols veure que som capaços, fes una volta pel nostre portfoli i observa els projectes en què hem estat involucrats aquests últims mesos, hem treballat per a firmes com Hyundai, BMW, Nissan, Clinique, Sanofi, Teoxane, Lyreco, Gremi d’Editors de Catalunya, i un munt més els quals pots comprovar a la nostra secció de Projectes de la nostra web. També podeu trobar més informació a la pàgina de muntatge d’esdeveniments.

Si teniu algun dubte sobre muntatge d’escenaris per a esdeveniments o us interessa demanar pressupost, sempre podeu posar-vos en contacte amb les nostres oficines i us atendrem encantats i sense cap compromís.