VISUAL MERCHANDISING

VISUAL MERCHANDISING

Entenem el concepte de Visual Merchandising com el conjunt de disciplines que ens permeten crear un espai on el client pugui accedir al producte amb facilitat, comoditat i llibertat. El producte ha d’estar presentat per tal que el client percebi tota la informació de manera clara i concisa, estalviant-li temps i esforç.

Tots els factors que componen el Visual Merchandising construiran una experiència completa i única per a l’usuari, que en permetrà o no la fidelització. Aquesta experiència, segons estigui projectada, provocarà els punts següents: Major temps de permanència a l’espai comercial, major taxa de conversió (clients que entren i compren), perpetuació de la marca a la memòria, creació de relacions a llarg termini amb el client , procés de compra còmode i fluid.

Com a experts en disseny i comunicació, creiem que és de vital importància tenir un coneixement absolut del producte abans de conceptualitzar aquest element, moble, decoració o un altre que el recull i el presenta en un mateix espai. Realitzem una anàlisi prèvia tant del producte en si com dels valors de marca, des de les especificacions dels materials que el componen, l’ordre d’exposició, ergonomia i qualsevol detall físic o comunicatiu que influeixi en el disseny i la construcció final.

Al nostre taller hem confeccionat tot tipus de mobiliari i equipament comercial per a botigues, Pop-ups, Show rooms, estands, presentacions de producte, i molt més!

Cada projecte és únic, i a Saez Decom gaudim preparant idees i solucions noves per a cada ocasió

Com serà el procés de disseny del Visual Merchandising?

N—01
Explica’ns la teva idea

A Saez Decom, volem que comparteixis els teus conceptes i metes per a la teva estratègia de “Visual Merchandising” amb nosaltres. La teva visió és essencial per crear un disseny que reflecteixi la identitat de la teva marca i optimitzi l’experiència del client.

El nostre equip escoltarà atentament les teves idees, necessitats i qualsevol inspiració. Cada detall que comparteixis serà fonamental per comprendre els teus desitjos i necessitats, permetent crear una estratègia personalitzada que comuniqui eficaçment el teu missatge.

Parla’ns dels teus objectius i ens posarem a treballar per trobar les solucions que millor s’adaptin al teu negoci o marca.

N—02
Disseny i desenvolupament

Transformem les teves idees en una estratègia de “Visual Merchandising” concreta i efectiva. Els nostres dissenyadors experts utilitzen la seva creativitat i experiència per convertir els teus conceptes en un projecte visualment impactant.

A través d’eines de disseny avançades desenvolupem un pla que optimitza l’espai i maximitza l’impacte visual. Us presentem propostes que ressalten la personalitat de la vostra marca i s’alineen amb els vostres objectius comercials.

Mantenim la comunicació oberta amb els nostres clients, treballant en línia amb ells per avançar plegats.

N—03
Construcció

Amb el disseny definit passem a l’etapa de construcció. El nostre equip, amb més de 30 anys d’experiència al sector, treballa per donar vida a la teva estratègia de “Visual Merchandising” segons el disseny aprovat.

Seleccionem materials de qualitat i utilitzem tècniques de construcció necessàries per garantir que cada element sigui durador i funcional. La construcció es fa amb atenció al detall perquè el resultat final compleixi les teves expectatives.

N—04
Instal·lació i muntatge

Arriba l’emocionant moment d’implementar la teva estratègia de “Visual Merchandising”. El nostre equip s’encarrega de la instal·lació i el muntatge de manera professional i precisa.

Cada element, des d’exhibidors fins a elements visuals, es col·loca amb cura segons el disseny aprovat. Ens assegurem que cada detall estigui al seu lloc i que la disposició general creï un ambient visualment atractiu i coherent per als teus clients.