SEPARADORS

SEPARADORS D’INTERIORS

En molts comerços, restaurants, oficines i institucions l’espai és molt limitat i només amb distanciament social no n’hi ha prou, en aquest cas, els separadors d’interiors poden aportar aquest punt extra de protecció davant de possibles contagis. És de vital importància oferir la màxima protecció i seguretat per als treballadors i els clients.

Les solucions que proposem són per ajudar a garantir la seguretat tant de treballadors com de clients. Són “made in Saez Decom”, és a dir, oferim elements de protecció funcionals i decoratius. Estem especialitzats en construccions efímeres, dissenyem i fabriquem tots els elements nosaltres mateixos, així que controlem tot el procés per mantenir un estàndard de qualitat alt.

Quina és la proposta de Saez Decom per a separadors d’interiors?

Proposta

A Saez Decom, entenem la importància de crear espais funcionals i segurs en entorns comercials i empresarials. Nos complace presentarte nuestra propuesta de instalación de separadores de interiores, una solución versátil y efectiva diseñada para optimizar la distribución y la seguridad en tus instalaciones.

Els nostres separadors dʻinteriors estan dissenyats per satisfer les necessitats úniques del teu negoci. Ja sigui que vulguis delimitar àrees, mantenir la distància social, millorar la privadesa o simplement organitzar l’espai de manera eficient, el nostre equip treballarà amb tu per desenvolupar una solució personalitzada.

Com els pots col·locar?

La instal·lació és realment fàcil, separadors d’interiors són autoportants, és a dir que es manté dempeus gràcies a la base feta amb suports de cartró doblegat que aguanten el pes de l’estructura, que ja en si és molt lleugera.

Material de construcció

PETG: Material polimèric no porós d’alta transparència.

Cartró de doble capa: Baix impacte ambiental i cost. Podem imprimir-la a color o en negre, a més, es pot personalitzar amb els colors corporatius i el logotip de la teva empresa.

Avantatges
  • Són molt econòmics
  • Estan fabricats amb materials ecològics
  • Son fàcils y ràpids d’instal·lar
  • Podem utilitzar el disseny que més t’agradi, juntament amb el logotip de la teva empresa