IGNIFUGS

IGNIFUGS

A Saez Decom comptem amb tot tipus de materials ignífugs perquè el teu esdeveniment, fira o congrés llueixi perfecte, fidel al teu disseny i compleixi totes les normatives de seguretat.

Veure projectes

Cortins acústics

Les nostres cortines acústiques d´alta qualitat són la solució perfecta per controlar el soroll no desitjat. Dissenyades amb materials especialitzats, ofereixen un ambient tranquil i còmode, ideal per a espais on l’acústica és essencial.

Veure Cortines Acústiques

Teles ignífugues

Les nostres teles ignífugues combinen estil i seguretat. Dissenyades amb materials d´alta qualitat, ofereixen una protecció fiable contra incendis sense comprometre l´estètica. Una elecció intel·ligent per a espais segurs i elegants.

Veure teles ignífugues

Teles de decoració

Les nostres teles de decoració transformen espais en teles d’estil. Amb una àmplia gamma de textures i colors, donen vida a la teva visió creativa. L’elegància i la versatilitat s’uneixen en cada detall.

Veure teles de decoració

Cortines ignífugues

Les nostres cortines ignífugues uneixen seguretat i disseny. Teixits de qualitat superior combinats amb característiques de resistència al foc garanteixen un ambient segur i sofisticat. La tranquil·litat i l’estil es fusionen.

Veure cortines ignífugues