ESTRUCTURES ESDEVENIMENTS

LLOGUER D’ESTRUCTURES PER A ESDEVENIMENTS

Si el vostre esdeveniment necessita tenir diversos espais diferenciats, els nostres separadors d’ambients són la solució perfecta. Aquests elements creen l’efecte de falsa paret, diferenciant els espais amb estil i creativitat, donant sentit i continuïtat a la composició general de tota l’escena.

El nostre equip de disseny crearà els separadors d’ambients d’acord amb la temàtica i el concepte del teu esdeveniment per tal de generar una concordança amb la composició de l’escena.

Ens encarreguem de tot: transportem el material fins al lloc desitjat, fabriquem i dissenyem tot allò necessari per separar els teus ambients amb estil, elegància i creativitat, muntem i desmuntem. Separar i acotar ambients mai no ha estat tan fàcil amb els nostres diferents sistemes.
Si tens alguna pregunta sobre els nostres separadors d’ambients posa’t en contacte amb nosaltres i solucionarem tots els teus dubtes.

Pipe & Drape

El sistema Pipe & Drape és una opció versàtil, ràpida i modular per crear fons d’escenari, separadors o parets d’ocultació entre d’altres, i combinar-ho amb disseny d’il·luminació o audiovisuals personalitzats.

Veure Pipe & Drape

Biombos separadors

Els biombos separadors són una excel·lent manera d’aprofitar elements decoratius i dotar-los amb funcions pràctiques. En aquest apartat us mostrem alguns exemples creatius per generar espais únics.

Veure Biombos Separadors