Pipe & Drape

Pipe & Drape

El sistema Pipe & Drape és una opció versàtil, ràpida i modular per crear fons d’escenari, separadors o parets d’ocultació entre d’altres.

La seva versatilitat permet crear qualsevol tipus d’estructura, així com combinar-ho amb disseny d’il·luminació o audiovisuals personalitzats, totalment al vostre gust. És un element lleuger, d´alta qualitat i reutilitzable.

El sistema Pipe and Drape es pot fer servir com a revestiment, creació de vestuaris efímers, presentacions de productes, fotografia, fons d’escenari, separació d’espais o ambients, per delimitar zones o amagar àrees en construcció, guies de control i infinitat d’usos més.

Aquestes parets divisòries desmuntables són perfectes per a fires, exposicions, congressos i altres tipus desdeveniments. Es munten i desmunten amb gran facilitat, ja que no cal fer servir eines. A més, el muntatge és ràpid i senzill, de manera que es mostra com una opció molt eficient per als esdeveniments.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són els nostres Pipe & Drape?

Usabilitat

Aquest dinàmic sistema us ofereix moltíssimes possibilitats en tots els formats, a més permet combinar diversos mòduls per obtenir longituds superiors.

Extra

El material estàndard de les cortines usades a Pipe and Drape és teixit molton de 300 grams, encara que disposem d’altres materials per a cortinatge com teixits de vellut i trevira, confeccionats a les nostres instal·lacions. Els teixits amb què creem les nostres cortines són ignífugs de diferents classes, descobreix més a la nostra secció d’ignífugs.

Disposem de Pipe & Drape en blanc y negre. Les anelles a la part posterior de les cortinas fan que els suports verticals no siguin visibles.

Contacte

Si tens qualsevol dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’informarem dels detalls.