PANELLS SEPARADORS

PANELLS SEPARADORS

Els panells separadors de Saez Decom són una de les solucions més pràctiques i creatives per separar o diferenciar diferents ambients en un mateix espai.

A més, a causa de la nova normativa establerta pel govern que afecta severament el món dels esdeveniments i comerços en general els panells separadors es convertiran en un element obligatori a la major part dels esdeveniments, botigues, restaurants, locals d’oci, oficines , etc.

Si no saps quina és l’opció que s’adequa millor al teu esdeveniment, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i els nostres dissenyadors es posaran fil a l’agulla per oferir-te la millor solució possible.

Blackbody

Descobreix el nostre blackbody per a càmera tèrmica automàtica. Perfecte per a espais amb aglomeració de persones i molt més eficaç que el mesurament manual.

Veure blackbody

Separadors per a restaurants

Els nous separadors per a restaurants ofereixen l’oportunitat d’aprofitar millor l’espai, a més a més aporten una protecció extra per a clients i treballadors.

Veure panell separador

Separadors de taula

Els nous separadors de taula són perfectes per a tot tipus de negocis que necessitin optimitzar el seu espai i tenir un extra de protecció amb aquests separadors.

Veure panell separador

Separadors d’interiors

Amb els separadors d’interiors pots aprofitar millor l’espai del teu negoci o canviar-ne la distribució per poder garantir la seguretat de clients i treballadors per igual.

Veure panell separador

Pantalles separadores

Amb les nostres noves pantalles separadores pots garantir la seguretat i minimitzar el risc de contagi als teus treballadors i clients al teu negoci.

Veure Pantalla Separadora

Panells separadors d’oficina

Els panells separadors d’oficina son ideals per a oficines que no puguin complir degudament el distanciament social, qualsevol mesura de protecció addicional suma.

Veure panell separador

Mampares de separació

Les mampares de separació brinden un punt extra de seguretat i protecció per a tot tipus de treballadors i clients a botigues, restaurants, oficines, etc.

Veure panell separador

Mampara protectora

Comprova els nostres nous dissenys i models de mampara protectora, perfectes per a la seguretat i protecció de tota mena de comerços, restaurants, oficines, etc.

Veure panell separador

Pipe and Drape

Sistema versàtil, modular i ràpid que permet crear backdrops o fons d’escenari i separadors. És compacte, lleuger, de qualitat duradora i reutilitzable.

Veure panell separador