CORTINES IGNÍFUGUES

CORTINES IGNÍFUGUES

A Saez Decom creiem que la seguretat pot anar a la mà de l’estètica i els acabats de qualitat. Per això, si vols que el teu esdeveniment estigui dotat dels millors materials especialitzats del sector, et recomanem les nostres cortines ignífugues especials per a esdeveniments.

Tots els nostres productes compten amb l’última tecnologia en teixits ignífugs, garantint els estàndards més alts en seguretat antincendis, ja que la seguretat és el factor més important a tenir en compte a l’hora d’idear el conjunt escenogràfic o decoratiu d’un esdeveniment. Per això, sempre tenim en compte qualsevol element o circumstància que pugui generar una situació insegura per als convidats, treballant amb els materials i les estructures adequades per a cada cas.

BOTIGA ONLINE

Característiques de les nostres cortines ignífugues

Materials y acabats

Les nostres cortines estan disponibles en diversos teixits i les podem confeccionar de qualsevol mida, per tant siguin quines siguin les teves necessitats, t’assessorarem amb les diverses opcions disponibles i t’aconsellarem sobre quin s’adapta millor al teu projecte.

Extra

Disposem de cortines dissenyades especialment per a Pipe and Drape, un sistema lleuger i pràctic que serveix per separar espais, crear fons d’escenari, amagar zones de muntatge, etc. També tenim a la nostra disposició bambolines i telons de fons, cortines ignífugues de vellut, cortines especials per a kabuki i un llarg etcètera.

Contacte

A la nostra botiga online podràs veure tots els productes que disposem en estoc, no obstant, si desitges un assessorament personalitzat sobre quin teixit, quantitat o estructura necessites, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i respondrem a totes les teves qüestions encantades.