PANTALLES PROTECTORES

PANTALLES PROTECTORES

A comerços o empreses on no sigui factible mantenir una distància de seguretat, les pantalles separadores són una opció perfecta per mantenir una seguretat mínima i així minimitzar el risc, tant per als treballadors dels comerços com per als seus mateixos clients. A més, les pantalles són autoportants i lleugeres, per tant, molt fàcils de moure, ideal per als moments en què necessitis reajustar el lloc on estaran col·locades.

La forma en què comprem, ens movem, fins i tot la forma en què socialitzem, està canviant a causa de la situació actual. Des de Saez Decom volem aportar el nostre granet de sorra en qüestions de prevenció. Totes les nostres solucions són elements de protecció eficaços, funcionals i alhora decoratius. Som especialistes en construccions efímeres. Dissenyem i fabriquem tots els nostres productes, incloses les pantalles separadores, és a dir, segell de qualitat garantit.

Quina és la proposta de Saez Decom per a Pantalles Separadores?

Proposta

A Saez Decom, comprenem la importància de crear espais segurs i còmodes per als teus clients i empleats. Estem emocionats de presentar-te la nostra proposta d’instal·lació de pantalles de separadors, una solució moderna i efectiva per mantenir la distància social als teus establiments.

Les nostres pantalles separadores estan dissenyades per proporcionar protecció sense sacrificar l’estètica i la interacció. El nostre equip treballarà en col·laboració amb tu per desenvolupar una solució personalitzada que s’adapti a les vostres necessitats i al disseny dels vostres espais.

Com la pots col·locar?

La instal·lació és realment fàcil, les pantalles separadores són autoportants, és a dir que es manté dret gràcies a la base feta amb suports de cartró doblegat que aguanten tota l’estructura.

Material de construcció

PETG: Material polimèric no porós d’alta transparència.

Cartró de doble capa: Baix impacte ambiental i cost. Podem imprimir-la a color o en negre, a més, es pot personalitzar amb els colors corporatius i el logotip de la teva empresa.

Avantatges
  • Són molt econòmiques
  • Són  ecològiques
  • Són fàcils i ràpides d’instal·lar
  • Podem fer servir el disseny que més t’agradi juntament amb el logotip de la teva empresa.