ILLA COMERCIAL

ILLA COMERCIAL

Una illa comercial és un moble o conjunt d‟aquests incorporats a la botiga d‟un client per millorar la nostra comunicació amb l‟usuari. És molt eficaç com a punt de venda, ja que pot aprofitar els recursos i la ubicació de botigues més grans, així com adaptar el disseny a l’espai i al pressupost que es tingui.

En alguns casos, les illes comercials poden constar d’un sol moble de mida reduïda, per la qual cosa és crucial que el disseny sigui cridaner, original, i que el client entengui ràpidament què es ven en aquest espai i se’n senti atret.

A Saez Decom dissenyem, construïm i instal·lem qualsevol tipologia d’illa comercial segons els teus interessos i objectius. Som experts a dissenyar per explicar històries, aquella que millor representi la teva marca i l’experiència de compra que vulguis oferir.

Com serà el procés de disseny de la teva Illa comercial?

N—01
Explica’ns la teva idea

Quin missatge vols transmetre a la teva Illa comercial? Com vols que la percebin els teus clients? Tens clar algun estil o atmosfera que vulguis implementar?

A Saez Decom volem que comparteixis els teus conceptes i objectius per a la teva illa comercial amb nosaltres. La teva visió és essencial per crear un disseny que reflecteixi la identitat de la teva marca i atregui els teus clients.

El nostre equip escoltarà atentament les teves idees, necessitats i qualsevol inspiració. Cada detall que comparteixis serà crucial per comprendre els teus desitjos i necessitats, permetent crear un concepte personalitzat que comuniqui eficaçment el teu missatge.

N—02
Disseny i desenvolupament

Transformem les teves idees en un disseny concret i efectiu. Els nostres dissenyadors experts utilitzen la seva creativitat i experiència per convertir els teus conceptes en un projecte visualment impactant.

Quan hàgim contestat totes les preguntes inicials, idearem un disseny amb una o més opcions d’acabats que encaixin amb el teu pressupost i objectius.

Treballem en comunicació directa amb tu, comentant i analitzant cada punt del disseny per trobar una solució conjunta perfectament adaptada

Mitjançant eines de disseny avançades, desenvolupem un pla que optimitza l’espai i maximitza la funcionalitat de la teva illa comercial. Us presentem propostes que ressalten la personalitat de la vostra marca i s’alineen amb els vostres objectius comercials.

Presentem els nostres projectes de disseny amb tota mena de material gràfic adjunt per facilitar la comprensió i la previsualització de l’acabat final de l’illa comercial abans de construir-la.

N—03
Construcció

Amb el disseny definit passem a l’etapa de construcció. El nostre equip, amb professionals amb més de 30 anys d’experiència al sector, treballa per donar vida a la teva illa comercial segons el disseny aprovat.

Seleccionem materials de qualitat i utilitzem tècniques de construcció necessàries per garantir que cada element sigui durador i funcional. La construcció es realitza amb atenció al detall perquè el resultat final compleixi les teves expectatives.

A més, treballem en equip amb els nostres proveïdors d’alta qualitat en impressions de gran format, tecnologia LED control, corporis retroil·luminats, etc, per construir qualsevol element o espai que necessitis.

Tota la fusta que fem servir a les nostres construccions prové de boscos sostenibles amb certificació forestal FSC, assegurant-nos que cada producció segueix uns estàndards ecològics que no són perjudicials per al medi ambient.

N—04
Instal·lació i muntatge

Com a experts en muntatges d´esdeveniments i construccions de disseny d´espais comercials, disposem d´un equip tècnic amb un llarg recorregut al sector que s´ocuparà de tots els detalls per oferir una instal·lació neta, eficaç i cuidant tots els detalls per garantir un acabat impecable .

Cada peça, des d’estructures fins a elements visuals, es col·loca amb cura segons el disseny aprovat. Ens assegurem que cada detall estigui al seu lloc i que la disposició general creï un impacte visual impressionant per als teus clients.