MUNTATGE D’ESDEVENIMENTS

MUNTATGE D’ESDEVENIMENTS

Sabem que preparar un esdeveniment del tot és una tasca que requereix molt de temps, esforç i dedicació. Per això oferim un servei personalitzat de muntatge d’esdeveniments de forma integral.

Com que ens encarreguem d’ajudar-te durant tot el procés per al muntatge del teu esdeveniment, posem a la teva disposició tot el nostre equip de professionals i logística perquè tot surti segons allò planejat. Volem que el teu esdeveniment estigui dissenyat exclusivament per a tu, la teva empresa i els assistents al teu esdeveniment.

Visita tècnica

El nostre primer pas serà fer una visita tècnica perquè ens expliquis quines són totes les teves necessitats. És imprescindible que ens fem una idea dels valors de la teva marca o empresa per poder fer un disseny acord. Tindrem en compte tot, els teus colors corporatius, l’estil del teu logotip, els teus productes i serveis, el públic al qual anirà dirigit l’esdeveniment, etc. La primera presa de contacte és molt important perquè definirà el camí que cal seguir en les etapes posteriors. Quan tinguem tota la informació necessària per realitzar el millor disseny possible per al muntatge del teu esdeveniment, podrem passar a la següent fase.

Propostes

És el moment en què els nostres dissenyadors fan usos de les seves habilitats creatives i comencen a crear dissenys pel teu esdeveniment. Per poder realitzar la tasca correctament tenen en compte tota la informació recopilada de la visita tècnica i es plasmarà a la proposta que presentem. A través de les nostres infografies us mostrarem en 3D com serà el vostre esdeveniment i podreu visualitzar el resultat final del projecte.

Transport, muntatge y desmuntatge

Com ja hem dit anteriorment, ens ocupem de manera integral de tots els processos i parts de l’esdeveniment. També del transport, la nostra flota de vehicles està preparada per transportar tot el material necessari que després serà muntat al lloc on es farà l’esdeveniment.

Realitzem muntatges 24/7 els 365 dies de l’any. El muntatge d’esdeveniments és una de les nostres prioritats i per això som molt flexibles amb els horaris de muntatge i desmuntatge. Sabem que hi ha molts esdeveniments que es realitzen a la nit i per això estem disposats a treballar quan ho necessitis.

Resultat final

Som molt curosos amb els nostres muntatges, no deixem cap detall a l’atzar, perquè sabem que el teu èxit depèn del nostre. A Saez Decom portem més de 30 anys organitzant i muntant esdeveniments a Barcelona, ​​i volem continuar fent-ho amb el mateix esforç i dedicació que teníem el primer dia que vam començar.

MUNTATGE D’ESDEVENIMENTS

SERVEIS DE MUNTATGE D’ESDEVENIMENTS

Muntatge d’escenaris

Fa més de 30 anys que muntem escenaris i cada dia ho fem amb més ganes. Dissenyem i muntem escenaris de fantasia per potenciar la teva imatge de marca i perquè tinguis l’escenari més adequat pel teu projecte

Veure muntatge d’esdeveniments

Esdeveniments corporatius

A fires i congressos, a nivell nacional i internacional, i en esdeveniments corporatius posem a la teva disposició el millor equip de professionals perquè la teva empresa sigui un èxit absolut i es compleixin totes les expectatives.

Veure esdeveniments corporatius

Decoració d’esdeveniments

Perquè el teu esdeveniment sigui un èxit, el nostre servei és crucial. Disposem de professionals en la decoració dʻinteriors, capaços de decorar qualsevol espai amb elegància i estil i seguint les tendències del moment

Veure decoració d´esdeveniments

Event Manager

Si voleu organitzar un esdeveniment, però no sabeu quines són les millors opcions i quin és el camí a seguir per obtenir l’èxit total, us oferim el nostre servei de contractació d’Event Manager que s’encarregarà de tot el necessari, de principi a fi.

Veure event manager

Impressió digital gran format

La impressió digital de gran format està disponible en diferents teixits del tipus C1 ignífugs, a Canvas, Policanvas, JetTex, Samba i Polyester 220 grams o 110 grams. També fem impressions a UVI, Latex i sublimació.

Veure impressió digital gran format

Infografia 3D

El nostre sistema d’infografies 3D és molt útil i pràctic, ens permet optimitzar al màxim els recursos de l’esdeveniment i evitar cometre despeses de producció innecessàries que finalment es rebutgen per una mala planificació en el disseny i el desenvolupament.

Veure infografia 3D