SERVEIS

SERVEIS

Després de 30 anys d’experiència al sector, hem estudiat tots els aspectes i necessitats a considerar en cada ocasió per poder oferir una gamma completa de serveis per a esdeveniments.

Haver treballat amb infinitat de clients diferents ens ha donat les eines necessàries per conèixer cada detall que cal tenir en compte depenent de quin sigui el concepte, la ubicació, el pressupost que es disposa, el tipus de públic etc.

A les nostres centrals a Barcelona i Madrid, dissenyem, construïm i produïm tota mena d’elements i espais per a esdeveniments, des de l’escala més petita fins a la més gran.

Backdrops

Ens encanta la nostra professió, i per això gaudim dissenyant backdrops i escenografies úniques i sorprenents cada cop que se’ns planteja un nou repte. Indiferentment de la mida o la complexitat, tots han de contar una història.

Veure Backdrops

Lloguer per a esdeveniments

En productes per a esdeveniments trobaràs idees i solucions per vestir els teus esdeveniments. Oferim elements a mida segons el concepte i l’espai, però també disposem de productes de lloguer amb més marge d’adaptabilitat.

Veure productes

Muntatge d’events

Oferim un servei complet de disseny, construcció i muntatge d’esdeveniments. Disposem d´un equip tècnic de confiança altament qualificat per abordar fins al darrer detall del muntatge i proporcionar ordre i tranquil·litat al client final.

Veure Muntatge d’esdeveniments

Estands

L’univers dels estands està fortament lligat al disseny ia l’impacte visual que aquests siguin capaços de produir l’usuari o el visitant. A Saez Decom comptem amb un equip de disseny expert en disseny i muntatge de Stands per abordar qualsevol repte.

Veure Stands