DISSENY I MUNTATGE

DISSENY I MUNTATGE D’ESTANDS

El disseny i muntatge d’estands és un dels nostres pilars com a empresa especialitzada en el disseny de construccions efímeres per a esdeveniments. Un estand és una representació dels valors de la marca, els serveis, la filosofia d’empresa en un espai delimitat. Per tant, la seva conceptualització i disseny ha de tenir en compte tots els detalls, des de la distribució, la capacitat d’atracció visual dels diferents angles, els diferents acabats, la integració de la tecnologia etc.

Comptem amb un equip multidisciplinari que treballa d’acord per abordar tots aquests temes i aconseguir el millor resultat possible per als nostres clients.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com és el nostre Disseny i Muntatge de Stands?

Materials y acabats

Els nostres mestres fusters treballen amb el tipus de fusta que millor s’adapta a cada component de l’estand, segons paràmetres de resistència, acabat, mida, funció etc.

Tot i això, encara que la fusta sigui el nostre punt fort, també realitzem dissenys amb peces d’alumini, metacrilat, PVC encunyat, teixit imprès i molt més. Analitzem i dissenyem cada estand segons les necessitats del projecte. A partir d´aquestes, proposem els materials i formen que millor s’adapten.

Extra

El bon disseny i muntatge d’estands té la capacitat d’incidir enormement en la percepció de la marca, les vendes o la confiança dels clients, entre d’altres. Per això cal entendre el disseny i muntatge d’estands com una inversió a mitjà/curt termini que ens farà captar i fidelitzar un nombre més gran de clients.

Contacte

Si tens un projecte d’estand entre mans i desitges assessorament, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t i valorar quines opcions s’adapten millor a les teves necessitats. Un cop passada la primera fase d’anàlisi i redacció del briefing del projecte, treballarem en conjunt per dissenyar un estand exclusiu, diferent i original que sobresurti de la resta i que faci la teva empresa brillar.