SHOWROOMS

DISENY I MUNTATGE DE SHOWROOMS

Si la traducció literal de Showroom seria “sala d’exposicions”, en retail el concepte Showroom fa referència a una “sala de compres“. El disseny i muntatge de Showrooms tracta de crear un esdeveniment que es desenvolupa en un espai determinat, on diferents marques exposen els seus últims productes i dissenys als seus clients. Seria com un gran aparador d’una o més marques, on es respira un cert aire d’exclusivitat.

Com que són espais de venda efímers, és molt important adaptar correctament el recinte, que ha de ser neutre, a les necessitats logístiques i comunicatives de cada marca. Per assolir aquesta adaptació, no només hem de tenir en compte els recursos existents del lloc i aprofitar-los en la mesura del possible, si no també cal crear un equip de treball entre dissenyadors i les empreses que participen a l’exposició per oferir-ne una experiència de compra diferent, divertida i que funcioni com a punt de trobada amb el client.

Seguint una mica el concepte d’aparadorisme, el disseny i muntatge de Showrooms ofereix la possibilitat d’anar més enllà del que és estàndard i imaginar espais innovadors i únics, sempre amb una forta intencionalitat comunicativa per a la marca que generi un impacte visual i sensorial a tots els visitants.

Com serà el procés de disseny i muntatge de Showrooms?

N—01
Explica’ns la teva idea

Comparteix les teves idees i objectius per al teu showroom amb nosaltres i ens posarem a treballar per trobar les solucions que s’adaptin millor al teu negoci o marca.

La teva visió és essencial per crear un disseny que reflecteixi la identitat de la teva marca i transmeti el teu missatge. És important que els valors que representen el producte o servei exposat s’han de reflectir dins del perímetre d’exposició.

El nostre equip escoltarà atentament els teus conceptes, requeriments i qualsevol inspiració. Cada detall que comparteixis serà fonamental per comprendre les teves necessitats i desitjos, permetent crear un concepte personalitzat que parli de la teva marca.

N—02
Disseny i desenvolupament

Transformem les teves idees en un disseny concret. Els nostres dissenyadors talentosos utilitzen la seva creativitat i experiència per convertir els teus conceptes en un projecte visualment impactant.

A més, mantenim una comunicació oberta amb els nostres clients, treballant en línia amb ells per avançar junts de la millor manera possible a través d’eines de disseny avançades, de manera que desenvolupem un pla que optimitza l’espai i maximitza l’impacte visual.

Et presentem propostes que ressalten la personalitat de la teva marca i s’alineen amb els teus objectius comercials que busques amb una gran varietat d’elements i altres serveis addicionals per integrar al teu Showroom com a mobles a mida, caixes de llum, terres per a esdeveniments, corporis o els nostres últims models de 4to8, entre d’altres.

N—03
Construcció

Amb el disseny definit, passem a la fase de construcció. El nostre equip, amb més de 30 anys d’experiència al sector, treballa per donar vida al teu showroom segons el disseny aprovat.

Seleccionem materials de qualitat i utilitzem tècniques de construcció necessàries per garantir que cada element sigui durador i funcional. La construcció es realitza amb atenció al detall perquè el resultat final compleixi les teves expectatives.

N—04
Instal·lació i muntatge

És l’emocionant moment de veure el teu showroom materialitzar-se. El nostre equip s’encarrega de la instal·lació i el muntatge de manera professional i precisa.

Cada peça, des de mobiliari fins a elements decoratius, es col·loca amb cura segons el disseny aprovat.

Ens assegurem que cada element estigui al seu lloc i que la disposició general creï una experiència atractiva i cohesiva per als teus visitants.