DECORACIÓ

DECORACIÓ DE BOTIGUES Y LOCALS

A causa de l’immens creixement de les vendes en línia, els espais comercials s’han vist obligats a reinventar-se completament per oferir experiències de compra úniques que no puguin ser substituïdes per mitjans digitals. En aquest context, la decoració de botigues i locals s’està convertint cada dia més en un factor decisiu per assolir aquest tipus d’experiències diferenciadores.

A Saez Decom tenim un llarg recorregut en decoracions per a tot tipus d’esdeveniments o espais, sent experts en construccions decoratives i funcionals per donar una nova vida a la teva botiga o local.

A la nostra web podràs informar-te sobre una gran varietat de productes que disposem per a la decoració de botigues i locals, així com el disseny personalitzat de qualsevol element que necessitis incorporar o fer-hi una volta creativa. Pots inspirar-te en les seccions de: mobles a mides, illa comercial, expositors PLV, terres de linòleum, 4to8, panells separadors, corporis

Com serà el procés de decoració de botigues i locals?

N—01
Explica’ns la teva idea

A Saez Decom us convidem a compartir les vostres idees i aspiracions amb nosaltres. La vostra visió és el punt de partida per crear un disseny que s’ajusti perfectament als vostres objectius i valors.

El nostre equip d’experts escoltarà atentament les teves idees, requeriments i qualsevol inspiració que tinguis al cap.

Cada detall que comparteixis serà fonamental per comprendre les teves necessitats i desitjos, permetent crear un concepte personalitzat que parli de la teva marca.

N—02
Disseny i desenvolupament

Aquí és on prenem les teves idees i les transformem en un disseny concret. Som dissenyadors i constructors i utilitzem la nostra creativitat i experiència per convertir els teus conceptes en un projecte visualment impactant.

A través d’eines avançades de disseny i tècniques innovadores, desenvoluparem un pla que optimitzi l’espai, el flux i la funcionalitat de la botiga o el local. Et presentarem propostes que ressaltin la personalitat de la teva marca i s’alineïn amb els teus objectius comercials.

N—03
Decoració

Quan el disseny estigui definit, ens submergirem en l’emocionant procés de decoració. Cada detall compta per crear una atmosfera única i atractiva a la teva botiga o local.

Seleccionarem amb cura colors, materials, mobles i accessoris que reflecteixin l’essència de la teva marca i l’experiència que desitges brindar als teus clients. Cada elecció es basarà en la coherència estètica i la capacitat per generar una connexió emocional amb el teu públic.

Amb professionals amb més de 30 anys d’experiència al sector, tenim en compte diversos factors a l’hora de fer qualsevol decoració per a botigues i locals: cost, viabilitat, efectivitat, diferenciació, innovació, sostenibilitat, ètica.

N—04
Instal·lació i muntatge

Amb el disseny i la decoració al seu lloc, arriba el moment de convertir el concepte en realitat. El nostre equip altament capacitat s’encarregarà de la instal·lació i el muntatge amb precisió i professionalisme.

Cada peça de mobiliari, decoració i element estructural es col·locarà segons el disseny aprovat. Durant aquesta etapa, ens assegurem que cada detall estigui perfectament ajustat per crear un ambient cohesiu i funcional que reflecteixi la teva visió.