BLACKBODY

BLACKBODY

A tots els restaurants i negocis d’hostaleria d’Espanya s’han implementat unes normes de seguretat d’acord amb la seguretat, higiene i prevenció d’infeccions de clients i treballadors. Aquestes normes de seguretat, higiene i distanciament social són bones, però si està a la nostra mà augmentar les proteccions i reduir el risc de contagi. Per què no fer-ho?

Quina és la proposta de Saez Decom per als separadors de restaurant?

Proposta

Des de Saez Decom volem ajudar a mantenir les portes obertes dels restaurants, la seva feina és essencial per a l’economia del país i per mantenir els nostres estómacs plens.

Per això hem creat els separadors per a restaurant, aquests aporten aquest punt extra de seguretat necessari per exercir correctament el negoci de l’hostaleria.

Com es poden col·locar?

La instal·lació és extremadament fàcil, els separadors per a restaurant són autoportants, això vol dir que es mantenen drets gràcies a la base feta amb suports de cartró doblegat que aguanten de sobres el pes de l’estructura.

Materials de construcció?

PETG: Material polimèric no porós d’alta transparència.

Cartró de doble capa: Baix impacte ambiental i cost. Podem imprimir-la a color o en negre, a més, es pot personalitzar amb els colors corporatius i el logotip de la teva empresa.

Avantatges
  • No suposen una gran despesa per al restaurant, són econòmiques.
  • Estan fabricats amb materials sostenibles.
  • Són fàcils i ràpids de transportar i instal·lar.
  • Podem fer servir el disseny que més t’agradi, juntament amb el logo del teu restaurant.