CAIXES DE LUM

CAIXES DE LUM

Si voleu donar color i lluminositat al vostre esdeveniment, les nostres caixes de llum són l’element perfecte per a aquest propòsit. La tecnologia LED ens permet aquest fantàstic sistema que en els darrers anys ha guanyat popularitat gràcies a la seva espectacularitat. Les caixes de llum LED són ideals gràcies a la seva brillantor intensa i durabilitat, que pot arribar a superar els 10 anys. LED és més llum i menys consum, per tant són molt més rendibles que les tradicionals.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són les nostres Caixes de Llum?

Fabricació

Un dels grans avantatges del LED és que no produeix calor, per tant, són especialment útils en gràfic retro il·luminat. Imprimim en alta qualitat amb impressions sublimades i teixits ignífugs de darrera generació, que reparteixen uniformement la llum generada des de l’interior.

Al nostre taller podem fabricar caixes de llum de diferents mides i amb qualsevol disseny, sempre d’acord amb les teves especificacions i pautes de disseny.

Extra

A Saez Decom utilitzem les caixes de llum per destacar els elements desitjats dins del teu esdeveniment, fira, congrés, exposició, casament… Per això som especialistes en el disseny, fabricació, muntatge i desmuntatge de les mateixes.

Contacte

Si tens algun dubte sobre com funcionen, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem detalladament en què consisteix aquest producte fantàstic.