Backdrops, Serveis i Productes per a esdeveniments Disseny i Muntatge + de 30 anys Creant Espais CONÈIX-NOS Servei professional i resultats òptims Èmfasi en tots els detalls i cura dels acabats SERVEIS Dissenyem i construïm tot el que puguis imaginar Equip multidisciplinar de treballadors amb experiència PROJECTES
Inici2023-09-26T13:55:42+02:00

SAEZ DECOM

SAEZ DECOM

Dissenyem i construïm tot el que puguis imaginar. Saez Decom està formada per un equip multidisciplinari de treballadors amb experiència que ens permet oferir un servei professional i garantir un resultat òptim.

La nostra filosofia és la qualitat. Posem èmfasi en tots els detalls i cuidem especialment els acabats. Per garantir el resultat del nostre treball, en totes les muntatges enviem un responsable de Saez Decom per fer el seguiment i direcció d’obra.

Estem ubicats al Districte de la Innovació 22@; una àrea estratègica en la concentració d’activitats tecnològiques de Barcelona. A prop de centres de convencions i hotels principals, permetent així oferir una resposta dinàmica, ràpida i eficient.

CONEIX SAEZ DECOM

Necessites ajuda amb el teu esdeveniment?

Al nostre equip som aquí per assistir-hi en tot el que necessitis. Ja sigui que tinguis preguntes sobre els nostres productes, requereixis assessorament o desitges realitzar una consulta, no dubtis a contactar-nos. Estem compromesos a brindar-te el millor servei i atenció personalitzada. Estem disponibles per respondre les teves inquietuds i proporcionar-te l’ajuda que necessites. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te!

SERVEIS

SERVEIS

Lloguer per a esdeveniments

Es caracteritza pel seu enfocament detallat i multidisciplinari, on es tenen cura de tots els aspectes tècnics i logístics per garantir la realització exitosa de qualsevol tipus d’ esdeveniment.

Veure servei

Fons d’escenari

Els fons d’ escenari exerceixen un paper cabdal en la creació de l’ atmosfera i l’ ambientació adequada per a diferents tipus d ‘ esdeveniments i espectacles.

Veure servei

Serveis per a esdeveniments

Els nostres serveis per a esdeveniments abasten una àmplia gamma d’aspectes necessaris per garantir l’èxit i l’execució fluida de qualsevol tipus d’esdeveniment i espectacle

Veure servei

Espais comercials

Se centra en la creació d’ entorns atractius i funcionals que reflecteixin la identitat de la marca i maximitzin l’ impacte visual i l’ experiència dels clients notablement.

Veure servei

Disseny i muntatge de Stands

Està dissenyat per ajudar les empreses a crear espais atractius i funcionals en fires comercials, exposicions i esdeveniments promocionals.

Veure servei

Venda de Teles i Cortines Ignífugues

Aquestes teles i cortines estan especialment dissenyades per ser resistents al foc i ajudar a prevenir la propagació d’incendis.

Veure servei

Descobreix la nostra botiga online

“Descobreix la nostra àmplia selecció de productes de qualitat a la nostra botiga online. Compra ara i gaudeix de la comoditat de comprar des de casa!”

Botiga online

PROJECTES

PROJECTES

Projectes
Esdeveniments

Dissenyem i construïm experiències

Cada projecte conta una història, i nosaltres gaudim ajudant-te a representar-la. Aquí podràs veure una selecció d’alguns projectes que hem realitzat, sempre amb professionalitat i màxima dedicació.

Veure projectes

BLOG

BLOG

Els nostres articles

Descobreix totes les notícies rellevants sobre Saez Decom

Veure Blog

Som a Madrid i Barcelona

Saez Decom és una empresa dedicada al món dels esdeveniments amb seu a Madrid i Barcelona: congressos, conferències, convencions, fires, esdeveniments corporatius, escenografies… Més de 30 anys treballant tant per a empreses nacionals com internacionals. Gràcies a la nostra experiència en el sector d’esdeveniments ens hem convertit en veritables experts en el disseny, fabricació de Backdrops, serveis i productes per a esdeveniments, així com disseny d’escenaris, qualsevol tipus de muntatge per a esdeveniments, teles ignífugues, photocalls i molt més.

Contacta amb nosaltres

Title

Go to Top