ESCENARIS

LLOGUER D’ESCENARIS

Si voleu organitzar un esdeveniment i necessiteu un escenari que satisfaci les vostres exigències, a Saez Decom disposem d’un servei de lloguer d’escenaris per cobrir les vostres necessitats.

A l’esquena tenim més de 30 anys d’experiència en el proveïment de materials i elements per a qualsevol tipus d’esdeveniment: congressos, fires, presentacions de productes, concerts, reunions d’empresa, etc. I la veritat és que molts d’ells, l’escenari i la seva escenografia és l’atracció principal de la jornada.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són els nostres Escenaris?

Fabricació

Al nostre taller, estem proveïts de tarimes Rosco de diferents mides per adaptar-nos a la geometria que es necessiti. Aquestes poden ser de 2×2 metres, 1×2 metres i de 0,5×1 metres de base.

Fàcils i ràpides de muntar i desmuntar, un cop col·locades es poden vestir amb diferents acabats i afegits, com moqueta, linòleum, amb faldó rígid o de tela i moltes altres opcions que concretem amb cadascun dels nostres clients tenint en compte les necessitats de cada cas.

Extra

El nostre servei de lloguer d’escenaris és una opció senzilla i eficaç per construir esdeveniments a qualsevol espai, així com adaptable a diferents marges de pressupostos.

Un cop fabricat i acabat, el nostre equip de muntadors, complint totes les mesures de seguretat durant el procés de muntatge i desinstal·lació, es farà càrrec del transport, el muntatge i el desmuntatge de l’escenari.

Contacte

Si necessites un escenari de lloguer per al teu esdeveniment, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per concretar les especificacions i preguntar-nos el que vulguis sense compromís, estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te en tot allò que estigui a la nostra mà.