Recentment hem tingut el plaer de col·laborar en el disseny, la fabricació i el muntatge d’esdeveniment per a la llegendària marca de Wisconsin, Harley Davidson. A més, vam estar a càrrec de diversos elements decoratius clau per a l’esdeveniment, on es van mostrar les espectaculars muntures americanes. Els assistents a l’esdeveniment van poder gaudir de la barreja de les diferents gammes; Sportster, Softail, Touring, Trikem, CVO, totes acompanyades sota l’elegant decoració, artesania i estil proporcionats per Saez Decom.

Ens hem encarregat de la fabricació del fantàstic rètol del famós fabricant, de 4 metres de llargada, fet de metacrilat, amb el lateral en negre i el frontal en taronja i negre. Així mateix, us hem incorporat il·luminació LED de 24v, F.A. i suport per poder subjectar aquesta monstruositat. També hem subministrat la caixa d’embalatge per al rètol gegantí, feta de fusta.

Alhora, hem proporcionat dos rètols més, de 3 metres cadascun, els quals han estat fabricats en forex imprès de 10 mm.

Com no podia ser menys, la història no s’acaba aquí. En aquest muntatge d´esdeveniment hem subministrat una estructura Prolyte i il·luminació general mitjançant 20 Elan LED RGBW. Construcció del magatzem de 3,60 x 3,82 m, a 2,60 m d’alçada, fet tot amb fusta viroc negra i un DM de 16mm, amb estructura de subjecció i porta d’accés. També hem estat a càrrec de la pantalla de 75 polzades Samsung ED75D i els dos altaveus Meyer Sound UPM, tot això amb la instal·lació i un tècnic com a supervisor.

Més? Per descomptat, subministrament de tancament per a 2 columnes fetes de bastidor entapissat amb teixit imprès a 4 cares d’1 x 1 x 2,60 m d’alçada. Subministrament d’un vinil per al magatzem, de 3,82 m per 2,60 m, i finalment hem subministrat set teles impreses en teixit lona a una cara confeccionada amb ollats perimetrals.

Estem encantats de poder treballar per Harley Davidson, un gegant mundial de la indústria i el mercat de les motos. Esperem repetir properament!