BIOMBOS

BIOMBOS SEPARADORS

Els usos decoratius dels paravents separadors són incomptables i són coneguts com a peces funcionals per separar o dividir espais. A Saez Decom hem portat aquest concepte més enllà, perquè creiem que no només n’hi ha prou de separar o dividir espais, sinó que ha d’afectar de manera positiva la composició creativa de tota l’escena al teu esdeveniment. Si dissenyem i col·loquem amb encert els paravents separadors pot marcar una gran diferència estètica i funcional a l’espai desitjat.

Pots triar entre diferents dissenys de mòduls de paravents separadors, o combinar-los entre ells per crear composicions úniques, separant diferents ambients amb gràcia, estil i creativitat. Actualment disposem dels nous models: Geometry, Barcelona, ​​Spider, Nature, Maze i Bits.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són els nostres Biombos Separadors?

Extra

Si no tens clar quin disseny utilitzar, sempre pots posar-te en contacte amb el nostre equip de dissenyadors i farem tot el que estigui a les nostres mans per trobar la millor combinació possible, que s’adapti a l’estil general del teu esdeveniment.

Ens encarreguem de tot, transportem el material fins al lloc indicat, el muntem ràpidament gràcies a la senzillesa del sistema de paravents separadors i la professionalitat del nostre equip de muntadors.