Aquest cap de setmana hem fet tests d’antígens per a una graduació de final de curs.

Amb un total de 8 carpes, amb equips de 2 sanitaris a cadascuna, 300 alumnes van passar en un període de 1.5 hores.

Aquesta és una excel·lent referència de com és un cas pràctic de testatge massiu en esdeveniments amb un volum de persones considerable.

Es van fer convocatòries cada 15 minuts, de 7/8 persones per carpa. Això implica que cada quart d‟hora, entre 56 i 64 persones ja s‟havien fet el test i passaven a la zona d‟espera habilitada (15 minuts d‟espera fins a rebre el resultat).

D’aquesta manera, no només tots els assistents van anar entrant a la cerimònia segons els timmings previstos, sinó que evitem aglomeracions, cues interminables i desordre, factors que no només fan la jornada incòmoda i cansada, sinó que engloben un gran perill de contagi fàcilment evitable.

Aquests indicadors ens ofereixen uns paràmetres que podem extrapolar a qualsevol altra ocasió per fer els nostres càlculs amb una senzilla regla de 3.

Pel que fa al muntatge estructural, aquesta vegada es va optar per carpes de roba a l’aire lliure, la qual cosa permet una constant ventilació, a més de dinamitzar tot el procés escurçant les circulacions i afavorint la comunicació entre els equips sanitaris i les persones que acabaven d’arribar al recinte.

Com veieu, aquest sistema no és complex ni agressiu. Des de Saez Decom no ens cansarem d´informar i promoure aquest tipus de mesures per oferir espais segurs on poder reactivar el sector dels esdeveniments i tornar a la ciutadania la possibilitat d´ajuntar-nos amb garanties.

Si voleu més informació sobre el nostre servei de test d’antígens per a graduació i tot tipus d’esdeveniments o necessiteu un pressupost específic per al vostre cas, envia’ns un correu amb el nombre de persones a les quals testar i la franja horària on vols que s’executi i t’assessorarem de seguida.