ESTRUCTURES ESDEVENIMENTS

LLOGUER D’ESTRUCTURES PER A ESDEVENIMENTS

Moltes vegades el lloguer d’estructures per a esdeveniments és l’opció més còmoda per complir les necessitats de cada ocasió i de l’espai.

El lloguer d’estructures per a esdeveniments sol estar relacionat amb elements de seguretat o de distribució, com són les rampes i les grades. Gràcies a la gran capacitat de fabricació del nostre taller i operaris, podem construir estructures de qualsevol mida o forma, atenent els detalls tècnics de lespai.

Dissenyem, fabriquem, muntem i desmuntem qualsevol estructura necessària pel teu esdeveniment. Comptem amb 30 anys d’experiència al sector, per la qual cosa coneixem tots els detalls que cal tenir en compte per proveir la solució més idònia per a cada cas.

Grades

Fabriquem grades de totes les mides i formats. Sempre seguint totes les normatives de seguretat europees. Explica’ns què necessites i t’explicarem quines són les millors opcions per al teu cas

Veure grades

Rampes

A Saez Decom treballem per oferir totes les facilitats per accedir a les persones de mobilitat reduïda. Per això construïm i muntem rampes d’accés a escenaris, entrades i sortides.

Veure rampes