GRADES

GRADES

A Saez Decom disposem de graderies dissenyades i fabricades especialment pensades perquè siguin versàtils, duradores, segures i fàcils de muntar i desmuntar, per això posem al teu servei tot el nostre catàleg de graderies disponibles.

Complim totes les normatives de seguretat europees i garantim la seguretat durant el procés de muntatge i per al públic en el moment del seu ús.

Com són les nostres Grades?

Muntatge

L’ espai creat i la comoditat i seguretat de les persones que assisteixin a l’acte o esdeveniment és tan important com el contingut del mateix, per aquesta raó a Saez Decom som especialistes en el disseny, la fabricació i muntatge de graderies a mida de tota mena, tant en interior com exterior. El nostre equip de muntadors s’encarrega de tot allò necessari perquè estiguin llestes en temps rècord, garantint l’èxit del teu esdeveniment.

Extra

S’adapten a tot tipus d’esdeveniments que puguis imaginar: esdeveniments esportius, concerts, televisió, piscines, conferències, lliuraments de premis i guardons, etc. L’espai creat i la comoditat i seguretat de les persones que assisteixin a l’acte o esdeveniment és tan important com el contingut del mateix

Contacte

Si tens qualsevol dubte sobre la fabricació o muntatge de graderies, contacta amb nosaltres i t’atendrem amb molt de gust.