A hores d’ara són poques les persones que encara no s’han testat (o estan a punt de fer-ho) d’alguna prova per a Covid. No obstant això, hi ha llocs i llocs. Com a experts en construccions efímeres creiem que cal oferir un espai que mantingui una certa intimitat i confort tant al testat com al personal sanitari, per la qual cosa avui us parlarem sobre els separadors per a proves Covid.

1. Sistema Pipe&Drape

Una de les opcions més recurrents com a separador per a proves covid és el nostre sistema Pipe and Drape. La seva versatilitat, facilitat de muntatge i baix cost el fan molt atractiu per a clients que necessitin una solució sota aquests paràmetres. A l’entrada separadors d’ambients per a esdeveniments podeu conèixer amb més profunditat els avantatges d´aquest producte.

2. Separadors corporatius

Un altre tipus de separadors que oferim són els de tipus corporatiu. Aquests es poden implementar amb impressions en panells rígids o bé en teles impreses tensades, on la creativitat és lúnic límit per plasmar i comunicar una marca o idea. Aquesta opció és necessària o fins i tot obligatòria segons quins àmbits, per la qual cosa estem proveïts de diferents alternatives tant en materials, formes i costos.

3. Separadors per a proves Covid a mida

Per què no fer separadors per cribratges de Covid originals i creatius?

Nombrosos estudis de psicologia demostren que un espai agradable contribueix a fer que els procediments mèdics es percebin menys hostils per qui els rep, fins i tot pot reduir gran part de la molèstia física que sentim quan ens fan la prova. Al món dels esdeveniments això adopta un doble sentit, ja que no només es tracta de crear un entorn agradable per als assistents, sinó que procurarem oferir un valor afegit a l’experiència completa de l’esdeveniment. De vegades on l’estètica i la temàtica tenen un gran pes dins del conjunt, cada detall compta, i és per això que a Saez Decom oferim separadors per a proves covid amb dissenys únics ia mida, que s’adapten a cada necessitat estètica o logística.

Si necessiteu més informació sobre aquest tema o un pressupost sense compromís, no dubteu en contactar amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-vos.