En aquesta secció, us parlarem de la importància dels separadors d’ambients per a esdeveniments, així com algunes de les opcions de què disposem i quins són els seus avantatges.

Al món dels esdeveniments, la capacitat d’adaptar i convertir espais és bàsica, ja que no sempre tindrem a la nostra disposició una sala d’esdeveniments pròpiament dita, adaptada i equipada amb tot allò que necessitem. La realitat és que moltíssims esdeveniments es fan a bars, hotels, museus, botigues, espais culturals etc. En definitiva, molts esdeveniments es duen a terme en espais que necessiten aquesta transformació efímera que en disfressa l’ús habitual en una experiència única, diferent i memorable.

A tot això, s’hi afegeix la complicadíssima situació actual per al sector, en què ens hem d’adaptar a un nou panorama, almenys durant un temps. Formats més petits, espais més ben adaptats, pressupostos reduïts… És el moment de treballar amb opcions de separadors d’ambients per a esdeveniments senzills, adaptables i de baix cost.

En aquest punt entren en joc sistemes de separació d’ambients com el nostre Pipe&Drape, el nou sistema de 4to8, o les nostres vistoses parets de llum. Aquests productes tenen l’avantatge de ser extremadament multifuncionals. Com que són elements dissenyats per i per a la indústria de l’esdeveniment, són capaços de complir moltes de les necessitats habituals dels clients, alhora que simplifiquen aspectes logístics de cara a la gestió prèvia a la data de celebració.

Multifuncionalitat

Quan no disposem de recursos indefinits per crear una experiència, és crucial optimitzar i aprofitar al màxim aquells que sí que se’n tenen. Aquests 3 productes que us mostrem tenen la capacitat de convertir-se en separador d’espais, fons d’escenaris, sota pantalles, delimitadors, elements de senyalització… No només compleixen la seva funció, sinó que estan pensats per transformar-se en propostes visuals atractives a partir de, per exemple, senzills jocs de llum.

Eficàcia logística

Com a experts en disseny i decoració per a esdeveniments, moltes vegades ens trobem amb peticions d’elements molt bonics, però que acaben resultant massa pesats, impossibles de modular (peces senceres), complexos de muntar… Tots aquests factors es converteixen en un encariment desproporcionat de la partida de disseny com a conseqüència de la necessitat de tenir més personal de muntatge, més temps de producció, transports de més volum… més dificultat per menys resultat.

La possibilitat de treballar amb elements neutres en què podem imprimir, il·luminar o personalitzar de maneres diferents redueix dràsticament les despeses i les complicacions de gestió per proveir solucions idònies per a cada ocasió.

A cadascun dels següents apartats, podreu veure exemples i possibilitats de disseny d’aquests interessants sistemes modulars per a esdeveniments. També podeu fer una ullada als seus respectius catàlegs per a informació més detallada.