Què és un photocall?

Comencem responent a la pregunta què és un photocall. Podem definir photocall com un element decoratiu temàtic dissenyat i construït perquè les persones convidades a un esdeveniment puguin fer fotos amb altres assistents i crear records d’aquest esdeveniment. Aquesta és la nostra definició de photocall com a empresa dedicada al disseny, la construcció i el muntatge d’esdeveniments. Hi ha una altra definició de photocall però en el nostre cas la que ens interessa és principalment la nomenada anteriorment.

1. Per què és important comptar amb un photocall a esdeveniments corporatius?

És molt important tenir un photocall disponible per als assistents al teu esdeveniment. Segurament és el primer que els convidats veuran en arribar al lloc on organitzis l’esdeveniment, ja que solen situar-se a prop de l’entrada, aquest sol ser el primer element decoratiu amb què tothom farà contacte, i serà la primera impressió que tindran sobre el teu esdeveniment.

Una altra raó de pes és que permets que tots els convidats creïn records sobre la teva marca o productes i més tard aquestes fotografies puguin ser compartides a xarxes socials, ampliant així la teva visibilitat sense cost posterior.

2. Quina és la millor manera de dissenyar el photocall més adequat?

Sabent què és un photocall i per què hauríem d’apostar per tenir-ne un al nostre esdeveniment, la següent pregunta és: quin tipus de disseny és convenient per al teu photocall? Això depèn de quin tipus d’esdeveniment estiguis promocionant, quins siguin els teus colors corporatius, el tipus de producte o servei anunciat al teu esdeveniment. És preferible evitar logos grans al photocall i sempre mantenir la consistència amb la resta de l’esdeveniment. També sé el més creatiu possible, això augmenta les probabilitats que tots els assistents vulguin fer-se fotografies per compartir-les a xarxes socials, com més original siguis, més estaràs en boca de tots.

Una forma divertida i original d’atreure públic el photocall de manera efectiva és incloure accessoris que la gent pugui utilitzar en fer-se la foto, si és possible sempre temàtics i que mantinguin la línia del mateix photocall. Al cap ia la fi a tots ens agrada riure’ns de tant en tant, i més en un esdeveniment promocional amb barra lliure! :D
Com hem dit anteriorment, tot depèn del tipus desdeveniment, els accessoris no són sempre una bona idea, per exemple en un esdeveniment corporatiu amb directius centrats en fer negocis, potser no són la millor idea.

3. Contracta el teu propi fotògraf

Aquest punt sembla obvi però no està de més recordar-ho. Per a tota empresa que realitzi esdeveniments de forma regular per promocionar els seus productes i serveis és essencial tenir una llista de fotògrafs en què es pugui confiar. Avui dia qualsevol pot fer una foto força decent amb el seu smartphone, però no es pot comparar amb la qualitat que et pot oferir un fotògraf professional amb bon equip. Una bona idea és muntar una “taula” on la gent pugui demanar les seves fotos o bé impreses o sent enviades via email. Com més facilitis les coses perquè la gent creï records en el teu esdeveniment, més fàcil serà per a ells compartir en xarxes socials. A més a la generació baby boom, generació X i els mil·lennis sempre ens faran gràcia les fotografies en format físic (que nostàlgia…) :O

Si s’acosta la data del teu esdeveniment i vols fer ús d’un photocall per encara no tens clar com hauria de ser el disseny, contacta amb les nostres oficines i t’ajudarem tant com sigui possible, al cap ia la fi ens dediquem a això! Els nostres dissenyadors compten amb molts anys d’experiència i moltíssims esdeveniments a l’esquena. També disposem d’un taller equipat amb l’última cosa i liderada per un mestre fuster. Amb tot això som capaços de dissenyar i fabricar photocalls per a tot tipus d’esdeveniments que pugueu imaginar, des de festes d’aniversari, casaments, bar mitzvah, presentacions de producte, convencions, fires, esdeveniments corporatius, etc.

Esperem haver respost la pregunta què és un photocall i que els nostres consells us serveixin per dissenyar els millors photocalls per als vostres esdeveniments. A més pots saber més sobre els nostres serveis a la nostra pàgina de photocall.