Muntatge d’events

Des que ens hem establert a Madrid no hem parat ni un segon. Saez Decom creix a ritme constant any rere any i això suposa que cada cop arribem més lluny i més ràpid. En aquesta ocasió hem tingut la sort de fer un muntatge d’esdeveniment a Madrid, més concretament a l’històric edifici de l’Escorxador, actual casa de serveis a la ciutadania de l’Ajuntament de Madrid.

Casa de serveis a la ciutadania de l´Ajuntament de Madrid

Encàrrec: Ajuntament de Madrid

MADRID, ESPANYA
13 desembre, 2019

Per a aquest muntatge d’esdeveniments hem realitzat diverses tasques, com podreu veure a les fotos se’ns van encarregar diversos elements decoratius; panells de diferent mida, elegants taules i una estructura oberta que funcionava com un estand on situar els panells.

En aquest muntatge d’esdeveniment a Madrid hem dissenyat, fabricat, transportat i muntat els ítems següents:

  • Disseny, construcció i muntatge d’estructura/estand 9,32 x 2,60 metres, feta en llistó de pi de secció 100×90 mm, acabada en pintura blanca.
  • Disseny, construcció i muntatge de 4 panells de 90 x 140 cm i forex imprès a una cara, foradat de 10 mm amb fresadora i un sistema de tensors per fixar-los a l’estructura/stand.
  • Disseny, fabricació i muntatge de 6 cistelles de metacrilat transparent de 3 mm, suport inclòs.
  • Subministrament de 2 tipus de panells impresos i encunyats, de 300 x 200 cm i 90 x 200 cm, sistema de tensors amb claus i fils de colors inclosos.
  • Subministrament de teixit imprès semistransparant de 340 x 240 cm. El teixit estava subjecte amb grapes i tapetes per embellir.
  • Tots els elements esmentats anteriorment han estat muntats i desmuntats pel fantàstic equip de Saez Decom, qualitat i confiança assegurades!