Caixes de llum

Amb el motiu de la gala TFWA a la ciutat de Cannes, Saez Decom ha viatjat al sud de França per muntar diversos dels nostres productes més versàtils i colorits; els nostres cubs de llum a Cannes. La Gala es va celebrar al Port Cant de Cannes, la nostra part del muntatge se centrava en interiors i vam il·luminar amb gust i elegància, infonent un toc de color al sostre d’una gran sala on se celebrarien diverses activitats, així com el sopar de l’esdeveniment .

TFWA

Encàrrec: TFWA

Gala TFWA

CANNES, FRANCIA
febrer 03, 2022

Tot seguit ens desplacem des de Barcelona a la ciutat de Cannes, on se celebraria l’esdeveniment. Els nostres dos tècnics van muntar els cubs de llum a la sala. 1 tècnic es va quedar per desmuntar, recollir i transportar de tornada a Barcelona tot el material.

Per descomptat, sí que ho necessites, com va ser el cas en aquest esdeveniment, des de Saez Decom vam enviar un equip de tècnics muntadors amb experiència per transportar, muntar i desmuntar tots els nostres productes en temps rècord i sense contratemps.

El nostre treball va començar al taller amb la fabricació de cubs de llum de diferent mida. Aquests s’il·luminen des de l’interior amb LED de qualsevol color i es poden controlar de forma remota, a més, pots penjar-los del sostre com s’observa a les fotografies, encara que també pots muntar-los d’una altra manera, per exemple, apilant-los i creant estructures úniques, amb diferent forma i color.

Si necessiteu un assessorament específic per al vostre cas, us ajudem a decidir la millor manera de col·locar-los, així com el color de la llum, opcions d’impressió, combinacions etc.

Galledes de llum i color al teu esdeveniment

Les galledes de llum són un element molt versàtil, són fàcils de transportar, muntar i desmuntar, es realitza ràpidament amb el personal adequat.

Com veieu a les fotos, aquests cubs de llum a Cannes són una figura simple que amb la il·luminació i colors adequats pot ser un element decoratiu consistent en molts escenaris diferents. Amb una mica d’imaginació, podem crear figures, il·luminar un sostre, crear un element separador etc. Un altre ús comú és com a element de senyalètica, contribuint alhora a emfatitzar l’experiència i la bellesa del lloc.

La imaginació és el límit!

Si vols conèixer més sobre les possibilitats d’aquest producte singular o vols demanar-nos pressupost, pots contactar a través del formulari o trucant directament a les nostres oficines. T’atendrem encantats!

Tecnologia

A Saez Decom fem servir la tecnologia més avançada de darrera generació.

Termini

Complim amb els terminis de temps marcats i establerts a cada projecte.