Què és un Photocall?. A Saez Decom portem molt de temps decorant espais. Sempre a cada entrada d’un esdeveniment cal un Photocall, que ens ajudarà a atreure, assenyalar l’entrada o immortalitzar l’experiència dels nostres convidats. Hi ha moltes maneres de construir un Photocall, però sempre hi ha un comú denominador que és fonamental, la imatge corporativa disseny del mateix i la construcció més encertada per al nostre esdeveniment. En aquestes dues darreres Saez Decom pot ajudar-te perquè tu Photocall i la decoració del teu esdeveniment sigui un èxit.

Podem trobar-nos tota mena de photocalls per a tot tipus de celebracions com casaments, bar mitzvah, esdeveniments, congressos, sopars, etc. Les més comunes i econòmiques, són els bastidors d’alumini o fusta amb impressió digital de gran format i darrerament posar amb lletres corpòries amb llum i sense. Normalment les impressions digitals, porten impreses indianes amb els noms dels patrocinadors, les més atrevides bonics dissenys corporatius. A Saez Decom oferim aquest tipus de productes donant-los un valor afegit.

Un altre tipus de photocall on el nostre convidat pot interactuar, són els encunyats amb marc i impresos, perquè els convidats es posin darrere i el fotògraf immortalitzi el moment amb la nostra cara i un cos diferent. Aquí la imaginació i els bons acabats poden donar resultats excel·lents i divertits.

Barrejant conceptes i imaginació, podem fer Photocalls exclusius. A Saez Decom volem ajudar-te dissenyant i construint la cara del teu esdeveniment. T’atreveixes? Posa’t en contacte amb nosaltres!