Durant el mes d’octubre se’ns va encarregar el muntatge complet amb tela ignífuga per a escenari al Cercle de Belles Arts a la ciutat de Madrid, juntament amb altres elements decoratius complementaris.

Per a aquest esdeveniment original hem realitzat la construcció d’un escenari de forma integral, segons el disseny proporcionat pel client. Aquest escenari ha estat fabricat en fusta i entapissat amb linòleum PVC blanc mat. Hem distribuït l’escenari en diferents trams corbs en tres parts diferents: 0.20mts, 0.45mts, 0.80mts, a 1mt d’alçada i 10,22mts de llarg.

També hem realitzat en fusta el baix pantalla de 4.09 x 2.25 metres, tot entapissat amb canvas imprès, inclou retorns entapissats de 0.45 x 4.25 metres.

Així mateix, hem construït la peanya de fusta, pintada en color blanc, amb mida de 0.30 x 0.30 metres. Hem inclòs vinil per poder cobrir aquest element.

A més de la tela ignífuga per a escenaris, hem subministrat un altre tipus d’ítems i un mobiliari diferent per a esdeveniments

  • Framewall, estructura d´alumini a 4 cares i imprès, de 3 x 2.5mts.
  • 18 taules amb tauler de melamina, amb 5 potes i 0.65 x 2mts.
  • 2 tarimes amb arriostres, de 2 x 0.50mts a 2.25mts d’alt.
  • 20 metres lineals de Pipe and Drape.
  • Tela ignífuga per a escenaris prisada de color negre, de 20 x 4,5mts.
  • 3 Pegasus impresos a una cara amb 20mm de gruix amb peanya de subjecció inclosa, amb mida de 0.60 x 2mts.
  • 16 vinils de tall negre i 3 vinils de tall blanc

La realització del muntatge i desmuntatge es va fer durant una data festiva. Treballem els 365 dies sense importar la data.

Si us interessen els nostres escenaris i els diferents elements que podem oferir per a tots els esdeveniments, contacteu amb les nostres oficines i us atendrem encantats.