Acabem d’entrar al mes d’octubre, ia Barcelona això significa temporada alta en esdeveniments de tota mena, de fet fa uns dies es va celebrar la segona edició de la Barcelona Games World, una de les fires de videojocs més importants d’Espanya, la qual, aquest any ha rebut més de 135.000 visitants. La nostra ciutat és a dalt de tot de la llista de ciutats organitzadores d’esdeveniments de tot tipus, tant nacionals com internacionals. Per aquesta raó, des de Saez Decom volem potenciar aquest any més que mai el nostre servei de lloguer d’escenari, per així poder atendre el major nombre possible de projectes i aportar el nostre granet de sorra a tota l’escena d’esdeveniments, fires i congressos a Barcelona.

Per fer possible una major atenció al nou panorama barceloní la nostra empresa segueix creixent a un ritme estable, el nostre taller continua actualitzant-se de manera regular per poder fer front a la gran càrrega de treball amb les millors eines. El nostre personal també ha crescut aquest 2017, per poder oferir-vos una atenció òptima.

Servei de lloguer d’escenari de qualitat

Comptem amb un dels millors serveis de lloguer d’escenari a tota la ciutat. Fa més de 30 anys que innovam no només a nivell tecnològic, sinó en disseny, només has de passar-te pel nostre portfoli per observar alguns dels nostres treballs i verificar aquestes paraules.

Per fer tot això possible, cal invertir en persones, formar constantment el nostre personal en noves tecnologies i tècniques per adaptar-se als nous temps i contractar sempre els millors. Gràcies a això som capaços d’oferir-vos els dissenys més adequats per als vostres esdeveniments, la nostra oficina treballa a tota màquina per fer-ho possible.

El nostre procés per al disseny i la fabricació d’escenaris

El nostre servei de lloguer d’escenari és perfecte si esteu pensant en organitzar un esdeveniment, o participeu en alguna fira o congrés. Tant si vols sorprendre els assistents al teu esdeveniment, o vols diferenciar-te el màxim de la teva competència en fires i congressos, et recomanem que et reuneixis amb el nostre equip de dissenyadors i el nostre mestre fuster perquè tots junts estudiem quines són les teves millors opcions i així construir lescenari perfecte per a tu i per a la teva empresa. La visita tècnica és essencial perquè puguem absorbir tota la informació necessària i puguem fer-nos una idea de quines són les teves necessitats i objectius, a més a més és fonamental fer un estudi detallat de la teva competència per poder realitzar un disseny totalment diferent, innovador i que deixi amb la boca oberta tant als assistents com als teus competidors.

Amb el disseny de l’escenari ja acabat i aprovat posarem el nostre taller a tota màquina per construir l’escenari amb els millors materials. És molt important que durant aquest procés es mantingui una comunicació entre el client, els dissenyadors i el nostre taller, perquè al final del procés de fabricació tot sigui perfecte.

També comptem amb molts dissenys ja predefinits per al nostre servei de lloguer d’escenari, aquests també són perfectes per a tot tipus d’esdeveniments, tots els nostres dissenys són moderns i es van actualitzant per ser sempre acords amb el que es porta actualment. A més, incloem tot dins aquest servei. Ens fem càrrec del transport des de la nostra nau fins al lloc on es realitza l’esdeveniment, el muntem amb tota la professionalitat i puntualitat que ens caracteritza i també el desmuntem a la data acordada.

Tipus d’escenaris per llogar

Hi ha molts tipus d’escenaris per a tot tipus d’esdeveniments, a continuació et mostrarem els més populars perquè et puguis fer una idea general del que podem oferir.

  • Escenaris circulars: ideals per a conferències i mítings, tots els assistents tenen una visió perfecta de l’escenari ja que l’acció es desenvolupa al centre. En tenir una visibilitat 360 del voltant, el ponent es pot adreçar a tots els assistents.
  • Escenaris modulars: la seva versatilitat els fa ideals per a molts tipus desdeveniments ja que es componen de diverses peces. Aquests escenaris són adaptables a totes les situacions i llocs.
  • Escenaris amb rampa: perfectes per a la presentació de vehicles o maquinària pesant, la rampa en facilita l’accés a l’escenari.
  • Escenaris retro-il·luminats: són una molt bona opció si organitzaràs un esdeveniment de nit i vols sorprendre a tots els assistents amb combinacions de llums i colors. Altament personalitzables amb tota mena de dissenys i patrons per al fons de l’escenari.
  • Escenaris giratoris: com els escenaris amb rampa, aquests escenaris són molt adequats per a presentacions de vehicles atès que són molt espectaculars. Encara que no se’n redueix el seu ús només per a vehicles, creiem que són una bona opció per a aquests.
  • Taula flamenca i dansa: utilitzem una tarima especial adequada per a l’ús de dansa i col·loquem estructures especials amb materials acústics perquè les actuacions siguin perfectes.

Aquests són només alguns exemples dels tipus d’escenaris de què disposem, si vols més informació sobre altres tipus d’escenaris disponibles al nostre servei de lloguer d’escenari, et recomanem que et posis en contacte amb les nostres oficines i t’atendrem encantats. També podeu concertar una visita i si cal ens desplaçarem per conèixer-nos millor. Per veure exemples dels nostres treballs, podeu visitar el nostre portfoli.