Volem compartir amb vosaltres aquest exclusiu faristol per a esdeveniments. L’equip de disseny de Saez DeCom, ha desenvolupat un nou faristol per a esdeveniments amb l’última tecnologia i disseny exclusiu.

A Saez Decom posem en valor la imatge dels elements que utilitzem per a la promoció de productes i serveis. Per això posem a la teva disposició una àmplia gamma de faristols per a esdeveniments des dels quals podreu fer presentacions, ponències, etc.

El nou faristol per a esdeveniments exclusiu de Saez DeCom, està fabricat als nostres tallers de Barcelona i Madrid amb els millors materials i acabats. Realitzat en fusta i lacat en mat, el nostre nou faristol per a esdeveniments està pensat fins a l’últim detall per a la comoditat de ponents i tècnics. A més, el nou disseny amb línies modernes, però alhora sòbries, pot encaixar en qualsevol tipus desdeveniment. Amb frontal personalitzable podem afegir un vinil de tall o un simple panell imprès de Forex o foam. Inclou suport de micros Sennheiser, especial per absorbir vibracions generades per cops al faristol. També és compatible amb micròfons daltres fabricants.

Sistema LED RGB

El sistema de LED RGB controlable via DMX, aporta al nostre faristol per a esdeveniments un toc tecnològic i personalitzable en qualsevol moment de la presentació, podent regular la intensitat i el color del faristol de forma remota. El sistema d’il·luminació LED està dividit en dos drivers de 3 canals per modificar independentment el color del faldó i el frontal en qualsevol moment.

Aquest nou faristol per a esdeveniments inclou una llum de cortesia perquè el ponent amb un sol clic encengui i reguli la il·luminació de lectura.

Característiques:

  • Realitzat en fusta lacada color blanc mat.
  • Preinstal·lació base micròfons Sennheiser compatible amb altres fabricants.
  • Llum de cortesia regulable per a ponent amb un sol clic.
  • Decoració LED RGB a frontal i base independents controlables remotament via DMX o en local.
  • Frontal personalitzable amb vinil o foam imprès.
  • Entrada de cablejat inferior i escamotejat de cables.

Si cap dels nostres faristols s’adapta a les teves necessitats, sempre pots posar-te en contacte  amb el nostre equip de disseny i els nostres mestres fusters en crearan un de propi personalitzat, exclusivament preparat per al teu esdeveniment i que s’ajustés perfectament a la imatge de la teva marca.