Amb la imminent arribada del Nadal i la gran posada en escena a molts racons de la nostra ciutat, hem pensat que no estaria de més donar-te alguns consells sobre quines són les teles per a escenaris més adequades per al teu esdeveniment.

Sabem que no és fàcil organitzar un esdeveniment des de zero, a Saez Decom fa molts anys que ho fem, i cada esdeveniment, marca o producte és molt diferent, i en aquesta diferència hi ha la gràcia. Com més et diferenciïs de la teva competència i més original siguis, més romandràs a la memòria de tots els assistents a l’esdeveniment. És per tant fonamental que pensis “outside the box” a l’hora de decorar tots els espais del teu esdeveniment.

Amb les teles per a escenaris el primer en què cal pensar sempre és garantir la seguretat. Quan et planteges organitzar un esdeveniment i hagis de triar les teles per a decoració, assegura’t que totes les teles que facis servir hagin passat tots els controls de qualitat necessaris i tinguin els certificats de qualitat i seguretat.

Hi ha una bona varietat de teles que pots fer servir en escenaris, amb això pots crear cortines, càmeres negres, fons d’escenari i una gran varietat d’elements decoratius a la teva elecció. Els vellut són perfectes per crear telons de qualitat i elegants, els llenços són ideals per a ciclorames, també podem utilitzar una varietat de teles per crear pantalles de projecció de qualsevol mida, així mateix podem utilitzar teles acústiques per absorbir tot el soroll innecessari.

A Saez Decom recomanem l’ús de la tela Molton, aquesta és una tela polivalent i molt eficaç per a diferents ocasions, pots confeccionar-hi teles acústiques de gran qualitat, crear càmeres negres i combinat amb el nostre sistema Pipe and Drape pots separar espais de forma fàcil i amb poc esforç, no necessita una instal·lació complicada ni molta mà d’obra per aconseguir muntar un bon separador d’espais. Posem a la vostra disposició un ampli catàleg de teles Molton de diferent gramatge i varietat de colors, aptes per a qualsevol esdeveniment.

Alhora també pots utilitzar teles elàstiques per crear formes de tot tipus a l’escenari. També pots fer servir aquestes teles per cobrir tot tipus de mobles presents a l’escenari i donar-los un toc personalitzat.