L’escenari és una de les peces principals a qualsevol tipus d’esdeveniments. A Saez Decom sabem la importància que té trobar l’escenari perfecte per al teu esdeveniment. No sempre cal el mateix tipus d’escenari, per això posem a la vostra disposició el servei més complet d’escenaris per a esdeveniments a Barcelona.

Sempre cal tenir en compte diversos factors a l’hora de dissenyar i fabricar l’escenari més adequat per al vostre esdeveniment. Principalment el pressupost disponible, sortosament comptem amb una gran varietat de tipus d’escenaris que ens permeten adaptar-nos a totes les teves necessitats.

També cal tenir en consideració molts més detalls, per exemple quin tipus d’esdeveniment es vol organitzar, no es dissenya de la mateixa manera un escenari per a una entrega de premis elegant després d’un sopar que un escenari per a una presentació d’un producte modern o servei d’una empresa tecnològica. Els nostres dissenyadors sempre tenen en compte aquest tipus de variables per dissenyar tota mena de projectes.

Creiem que en el nostre servei de disseny i fabricació d’escenaris per a esdeveniments a Barcelona sempre és necessari partir d’un o diversos conceptes claus per al disseny, la fabricació i el muntatge d’un escenari. Quan es tingui clar el concepte, i com aplicar-lo, cal expandir aquest concepte el màxim possible dins d’uns límits per arribar a les persones assistents a l’esdeveniment i transmetre ja siguin les nostres idees, els nostres productes, o simplement la nostra marca.

En aquesta presentació de la nova novel·la d’Ildefonso Falcones es van escollir amb molt de compte tots els elements decoratius de l’escenari per relacionar-lo de manera visual directament amb la seva novel·la. També es va col·locar mobiliari molt adequat sobre l’escenari, i es van posar diverses còpies dels llibres per completar el tema.

L’elecció del lloc on se celebra l’esdeveniment també és clau per a l’èxit del teu projecte. Ha d’estar el millor comunicat possible per facilitar l’arribada als teus assistents i oferir les millors prestacions possibles, com ara accés a wifi, ja que totes les persones podran pujar fotos o publicacions del teu esdeveniment de forma instantània, i això et pot ajudar donant visibilitat i notorietat al teu esdeveniment.

Però no és recomanable pensar només en temes com aforament, disponibilitat i prestacions que et pot oferir el lloc on pretens fer l’esdeveniment. En la mesura del possible, sempre és interessant que tingui algun tipus d’enllaç i que transmeti els valors de la teva marca, empresa, producte o servei.

Si ja tens clar que organitzaràs un esdeveniment però no saps com procedir, pots comptar amb la nostra ajuda, per alguna raó portem més de 30 anys ficats en això. Només comptem amb els millors professionals del sector, des de l’equip de dissenyadors, passant pel nostre personal de fabricació al nostre modern taller i acabant pels nostres muntadors. La nostra feina és la nostra passió, per això només dissenyem i fabriquem escenaris espectaculars, amb materials de qualitat, i el més important, amb molta cura i amor.

Si teniu algun dubte sobre el nostre servei de disseny i fabricació d’escenaris per a esdeveniments a Barcelona, poseu-vos en contacte amb les nostres oficines i us atendrem encantats.