Avui dia els productes de marxandatge constitueixen una part molt important a l’hora d’organitzar un esdeveniment, sigui del tipus que sigui, per això és important saber quin s’adapta millor al teu sector. Entre els molts productes promocionals que han d’estar disponibles en un esdeveniment, destaquem a continuació alguns dels més importants i comuns per a empreses.

Samarretes per a esdeveniments

Les samarretes són una de les eines de màrqueting més poderoses que tenim a la nostra disposició. Funcionen com a autèntics aparadors i plataformes de visualització del nostre negoci, i no necessitem invertir-hi gaire pressupost.

Les samarretes que es lliuren o es porten posades als esdeveniments no són altra cosa que material publicitari personalitzat per promocionar un acte i la teva marca. És per això que has de tenir en compte la gran quantitat de beneficis que poden tenir aquestes peces de cara a la teva visibilitat davant de la competència.

La clau per fer que les samarretes del teu esdeveniment triomfin, és tenir un bon disseny que cridi l’atenció i que faci que tot aquell que la rebi la torni a posar. En aquest moment haurem aconseguit el nostre propòsit que no és altre que fer que siguin els nostres clients els que ens facin publicitat del nostre negoci, de franc.

Per aconseguir samarretes per a esdeveniments de qualitat avui dia hi ha múltiples tècniques de personalització tèxtil que van des del brodat per a acabats més professionals i duradors, la sublimació tèxtil o full print per a dissenys realment impactants i colorits, serigrafia, vinil o transfer.

Fons d’escenari o backgrounds

Els fons d’escenari o backgrounds són l’ànima de qualsevol esdeveniment, els photocalls són un tipus de background i són uns dels primers elements que els convidats veuran en endinsar-se al recinte on se celebri l’esdeveniment.

Els photocalls serveixen com a lloc on col·locar-se per fer les fotografies que els assistents a l’esdeveniment es facin, de manera que afegint el teu logotip a aquests elements t’asseguraràs que els teus clients i tots els assistents, recordaran perfectament l’organitzador de l’esdeveniment i els seus patrocinadors si n’hi hagués .

Pensa en l’estil que més acordi vagi amb la indústria a què es dedica el teu negoci i aconsegueix un gran impacte sobre tots aquells que decideixin acudir a l’esdeveniment.

Marxandatge per a esdeveniments

És important que abans de res sapiguem que la gran importància de tenir disponible merchandising per a esdeveniments és que davant d’un regal, el nostre cos genera endorfines i el nostre cervell serotonina, encarregades de produir felicitat.

Una altra de les coses que cal tenir en compte és que hem de lliurar un regal com més útil millor. Més del 75% de les persones que reben un producte promocional, continua fent-lo servir després d’un any.

D’altra banda, intenta que el teu marxandatge sigui una mica original, no et quedis només amb el típic bolígraf i la impressió del teu logotip a un color, fes-li una volta més! Al mercat hi ha molts productes de marxandatge per a esdeveniments pensats específicament per a cada sector.

Has de saber que el 84% de la gent, és capaç de recordar la marca d’alguna empresa i el seu logotip, després d’haver-la vist sobre marxandatge. Aconsegueix amb els teus productes promocionals personalitzats, despertar la curiositat de qui el vegi i fer que vagin directes al cercador a buscar més informació sobre el teu negoci.

Lones impreses personalitzades

Què és una lona? Des dels seus orígens, la lona va ser un tros de teixit feixuc que ha estat emprat al llarg del temps com a superfície de pintures, impressions i reclams publicitaris i propagandístics que buscaven atraure l’atenció d’una audiència o públic.

La lona és un element/panell decoratiu, avui dia es col·loca a l’entrada dels esdeveniments per cridar l’atenció dels assistents i perquè es puguin fer una foto amb el fons, i així tenir un record bonic que digui “jo he estat aquí”, és l’excusa perfecta per fer algunes fotos i tenir un moment divertit i/o de glamour.

Pots fer servir aquestes lones, també anomenades photocalls si la teva empresa té la presentació d’una marca nova,  un producte nou de mostrar, o simplement un esdeveniment  intern.

Quan preparem un esdeveniment, entre la multitud de detalls que devem  tenir presents (merchandising,  samarretes per al personal a l’esdeveniment), no ens hem d’oblidar d’aquest element de branding, que més que alguna cosa decoratiu, farà que tot el lloc estigui en perfecta harmonia corporativa.

Cada cop són més els esdeveniments que disposen d’una lona pròpia creada exclusivament per a aquesta cita.  És una bona idea fer-la temàtica per donar més personalitat i força a l’espai.

què no crear un photocall d’un fons marí per a un esdeveniment de submarinisme? Sempre podreu posar en una capa amb transparència els logos dels vostres patrocinadors, però d’una manera més original. D’aquesta manera aconseguiràs que els assistents tinguin més interacció i se sentin més identificats amb el tipus d’esdeveniment a què està assistint, i les fotos que podràs aconseguir tindran molta més espurna.

Senyalètica impresa pels teus esdeveniments

La senyalètica és sens dubte una altra de les parts més importants en qualsevol tipus d’esdeveniment bé sigui per senyalitzar i acotar espais dins de qualsevol sala o recinte.

Hi ha diferents formes de senyalitzar i anunciar un esdeveniment com les lletres grans pensades per cridar l’atenció i destacar sobre qualsevol que sigui l’espai. Amb elles podreu indicar el nom de l’esdeveniment, la vostra empresa i tot allò que necessiteu per crear un espai únic.

Els rètols també són una altra manera de personalitzar l’espai on es desenvolupi l’esdeveniment que estàs planejant o on la teva empresa hi assistirà. És una forma molt cridanera d’afegir el logotip de la teva empresa i aconseguir que els assistents fixin la seva atenció al teu estand.

Els famosos roll ups són una forma molt eficaç d’aconseguir mostrar tota la informació i el logotip del teu negoci a gran escala per evitar que passi desapercebut davant de la competència. Un dels seus principals avantatges és que un cop acabat l’esdeveniment, podràs tornar-lo a enrotllar i guardar-lo per a la següent ocasió.

Ja saps com completar el disseny del teu esdeveniment amb productes de marxandatge? Explica’ns-ho, ens encantarà saber-ho.