El Gran Recapte d´aliments de Catalunya és una campanya de recollida d´aliments bàsics per a la gent que més ho necessita, organitzada i duta a terme simultàniament pels 4 Bancs dels aliments de Catalunya. El 2015 es van recollir 4.642.000 kg a més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 25.000 voluntaris. L’objectiu per a aquest any és igualar o superar la xifra obtinguda el 2015, per això necessitem l’ajuda de tots els que pugueu participar com a voluntaris i donants. El gran recapte d´aliments tindrà lloc el dia 25 i 26 de novembre, així que encara hi ets a temps.

En aquesta ocasió hem col·laborat amb les nostres cortines ignífugues al seu espot publicitari protagonitzat pel Mag Pop.

Cortines ignífugues Trevira CS

Està provat que el tèxtil no adequat ajuda considerablement a la propagació del foc. Per això comptem amb l’existència de regulacions nacionals i internacionals que ens asseguren una bona preventiva i protecció davant de riscos innecessaris.

La tela del teixit Trevira CS ha passat totes les proves i regulacions tant nacionals com internacionals per al seu ús en tota mena d’esdeveniments, convencions, teatres, cinemes, etc. Les fibres i el teixit estan fabricats per ser segurs. Les fibres i el teixit estan fabricats per ser segurs.

El nostre teixit Trevira CS no només és conegut per la seva seguretat en prevenció de focs, sinó també per la seva qualitat en disseny i estètica. A cavall entre seguretat i qualitat les nostres cortines són una gran elecció per a esdeveniments de tota mena.
Recomanem l´ús del nostre sistema Pipe and drape combinat amb aquestes cortines ignífugues per muntar fons d´escenari, separacions d´espais i molts més usos.

Si encara tens alguna pregunta sobre les cortines ignífugues Trevira CS, pots contactar amb nosaltres i aclarirem els teus dubtes amablement.