No sempre podeu disposar d’un pressupost tan ampli per dur a terme un muntatge d’escenari espectacular, que compleixi les vostres exigències més capritxoses o desmesurades i que a la vegada deixi tothom amb la boca oberta. Tot i així et sorprendries del poder de la imaginació per generar idees i conceptes quan hi ha poc  diners. Com més baix sigui el teu pressupost,  més forçat estaràs a trepitjar el cervell i generar idees que possiblement superin en originalitat i concepte les d’algú amb més pressupost.

Dit tot això, des de Saez Decom volem  aportar el nostre granet de sorra  amb alguns consells que potser hauries de considerar quan decideixis realitzar un muntatge d’escenari.

1- Abans del muntatge d’escenari, el disseny

És igual d’important el disseny de l’escenari que la mateixa execució quan el vagis a muntar. Per això necessites concentrar gran part dels teus esforços en un disseny d’acord amb el tipus d’esdeveniment a què estigui dirigit. És un concert amb un sol artista? És una banda composta per 5 artistes? És un lliurament de premis o una presentació de producte? La idea s’entén, cal tenir en compte totes les parts que participaran a l’esdeveniment, i la principal és el tipus d’activitat que s’hi desenvoluparà. També és absolutament necessari considerar lespai disponible en lespai de lesdeveniment, quanta gent assistirà per tenir en compte la mida dels elements de lescenari, no veuran igual les persones de la darrera fila en un esdeveniment amb 300 persones que amb 50.

2- Considera la mida de l’audiència

Volem fer èmfasi en aquesta idea ja que és molt important tenir en compte aquest punt. Si per raons d’espai o pressupost només pots dissenyar i construir un escenari petit però saps que hi acudirà molta audiència, et recomanem que els elements decoratius que construeixis per a l’escenari siguin grans, impactin i siguin fàcils d’entendre. En canvi, si saps que hi haurà poca audiència et recomanem tot el contrari, omple l’escenari de petits detalls, amb bons acabats i molta intenció.

3- Expandeix-te horitzontalment

Sabem que molts esdeveniments es realitzen en hotels, i la majoria compta amb sostres no gaire alts, per això aprofita per expandir el teu escenari de forma horitzontal per compensar la limitació vertical. També podeu afegir altres elements decoratius a la sala per donar la sensació que l’escenari s’estén, a més de generar continuïtat.

4- Aprofita l’espai

Pot semblar obvi, però hem vist tantes coses al llarg dels 30 anys d’experiència en aquest sector, que ho direm igualment. Aprofiteu l’espai al màxim, assegureu-vos de col·locar l’escenari en una cantonada o contra alguna paret sempre que sigui possible per reduir la quantitat d’espai que et traurà.

5- Si és possible, aixeca l’escenari

Anteriorment hem dit que t’expandires horitzontalment si el sostre no et permet l’expansió vertical. En aquest cas, si el sostre del lloc de l’esdeveniment us ho permet, aixeca l’escenari per poder ficar elements a sota, estalviar espai i guanyar comoditat. Podeu posar els subwoofers i tot el sistema de cables perquè no estigui a la vista de l’audiència.

6- Aprofita elements

Si tens l’oportunitat d’aprofitar elements propis de la sala en benefici teu, fes-los servir. Un exemple seria una pantalla fixa a la paret d’alguna sala, inclou aquesta pantalla al disseny del teu escenari i aprofita-la quan estiguis fent el muntatge d’escenari. Això et pot estalviar el cost de la fabricació d’alguns elements i pots invertir en altres coses, com ara un photocall.

7- La il·luminació és important

No ens volem restar mèrit quan construïm escenaris que semblen portats del futur, però al Cèsar el que és del Cèsar, la il·luminació és extremadament important per complementar un bon disseny i muntatge d’escenari òptim. Depèn de la il·luminació per la que optem, podrem canviar un escenari pla a un de dinàmic, controlant per complet l’ambient a la sala.

Les nostres propostes

Com haureu llegit anteriorment, la nostra empresa té més de 30 anys d’experiència, aquests darrers anys el nostre negoci està creixent més que mai i per això ens hem concentrat a proposar noves propostes de producte per millorar la qualitat de qualsevol tipus d’escenari en qualsevol tipus esdeveniment.

Des dels nostres inicis hem intentat innovar i capgirar els vells conceptes en disseny i muntatge d’escenaris, mantenint el nostre taller a l’última i invertint en R+D. A més sempre provem a consciència tots els nostres productes abans de cada esdeveniment, d’aquesta manera, quan arriba el moment el nostre producte és definitiu.

Dit tot això, volem oferir-te un producte econòmic, versàtil i sostenible. El nostre producte 4to8. Aquest producte innovador consisteix en una sèrie de mòduls amb dissenys independents, capaços d’acoblar-se i crear composicions úniques a l’estil de cadascú. Pots fer servir el polivalent 4to8 per crear fons d’escenari originals, amb estil, que un cop il·luminats són espectaculars. També pots fer-los servir per donar continuïtat a l’escenari i fer-los servir com a decoració, repartits per la sala, o com a separador d’ambients. Són moltes les possibilitats que ofereix aquest producte singular.

Per a més informació sobre el disseny i muntatge d’escenaris podeu posar-vos en contacte directament per telèfon amb les nostres oficines o omplir el següent formulari i us atendrem encantats.