Hi ha molts tipus d’escenaris per a esdeveniments, tots tenen la mateixa finalitat: intentar transmetre els valors de la nostra marca de la millor manera complint amb la funcionalitat per a la qual van ser dissenyats. Cada empresa i cada espectacle tenen necessitats diferents, per això cal preguntar-nos quin tipus d’escenari és el més adequat per a nosaltres. Aquests són els tipus d’escenaris més habituals per als esdeveniments en l’actualitat: escenaris circulars, escenaris amb rampes, escenaris modulars, escenaris giratoris, escenaris contrail·luminats i tablao flamenc.

Tipus d’escenaris per a esdeveniments

Escenaris circulars

Els escenaris circulars són perfectes per a conferències i mítings. A causa de la seva forma ens poden recordar una mica el circ o els coliseus de l’època romana. Tota l’acció es desenvolupa al centre per part d’actors o ponents, permetent que tots els espectadors tinguin una visió clara del que passa en tot moment, ja que les grades s’eleven a mesura que s’allunyen del centre de l’escenari.

Escenaris amb rampa

Si necessites presentar un automòbil o algun tipus de maquinària mòbil pesada, els escenaris amb rampa són ideals per a aquest tipus de presentacions, facilitant-ne el transport gràcies a les rampes instal·lades.

Escenaris modulars

Els escenaris modulars poden ser perfectament els més versàtils i pràctics, ja que són compostos per diverses peces i sempre es poden adaptar a les necessitats del lloc on es faci l’esdeveniment, no hi ha contratemps que no es pugui superar amb aquest tipus d’escenaris.

Escenaris giratoris

Si voleu ressaltar la presentació del vostre producte o servei estrella i fer-ho de la manera més espectacular, els escenaris giratoris són una opció molt vàlida ja que no són gaire freqüents i sempre sorprenen l’audiència.

Escenaris retro-il·luminats

Per a esdeveniments nocturns una de les opcions més acolorides i plenes de llum són els escenaris retro-il·luminats. Es poden personalitzar de totes les maneres que puguis imaginar i les combinacions de llums i colors són gairebé infinites.

Taula flamenca

El tablao flamenc es realitza creant una estructura especial amb materials acústics. Està pensat per treure partit a aquest tipus de representacions.

Ja saps com dissenyar el teu escenari? T’ha tocat mai utilitzar alguna d’aquestes opcions? Explica’ns-ho Ens encantarà!