Ja queda menys d’un mes perquè s’acabi aquest estiu del 2017 i comenci la nova temporada d’esdeveniments a Barcelona. A Saez Decom sabem com aprofitar el temps i ens hem estat preparant per seguir oferint-te l’última informació en productes i serveis per a esdeveniments, també hem actualitzat el nostre taller per poder dur a terme els projectes més exigents amb les millors eines i en el menor temps possible. Si vols, pots comprovar alguns dels nostres projectes al nostre portfoli (encara que ho entenem, és una llàstima però no sempre ens deixen fer fotos de tots els nostres treballs)

Però el taller no és l´única part de la nostra empresa que hem actualitzat, també hem ampliat el nostre equip de dissenyadors per poder expandir totes les nostres idees i portar els teus projectes a un altre nivell. Una de les nostres especialitats més grans és el disseny i la producció d’escenaris i fons d’escenaris per a esdeveniments. Per aquesta raó, any rere any hem d’actualitzar els nostres coneixements i ampliar els nostres horitzons a noves possibilitats i noves oportunitats si volem continuar oferint els millors backdrops i escenaris.

Un dels nostres objectius principals és poder oferir-te la major quantitat de tipus d’escenaris per a esdeveniments, perquè siguin quines siguin les teves necessitats, treballant colze a colze puguem trobar la millor solució.

Si estàs buscant consell per dissenyar i/o construir un escenari per al teu esdeveniment, no dubtis més i contacta amb les nostres oficines, els nostres dissenyadors t’atendran encantats i t’informaran de tot tipus d’escenaris per a esdeveniments que pots fer servir en el teu projecte. Les nostres portes estan sempre obertes si vols reunir-te amb nosaltres perquè ens coneguem millor, si volem dissenyar i construir el millor escenari per al teu esdeveniment, cal que sapiguem la major quantitat d’informació sobre la teva empresa, producte o servei. Res no és irrellevant a l’hora de dissenyar un escenari exclusiu per a la teva marca: target al que estàs apuntant, lloc de l’esdeveniment, filosofia de marca, colors corporatius, fins i tot estudiem la teva competència per trobar el millor disseny i alhora diferenciar-te’n notablement .

Si necessites més informació sobre quins tipus d’escenaris per a esdeveniments són els més adequats per a tu i per a la teva empresa, producte o servei, et recomanem que et posis en contacte amb les nostres oficines i els nostres dissenyadors t’atendran encantats.