Per tornar a arrencar el sector d’esdeveniments a Espanya cal oferir un sistema 100% segur, i creiem que la solució rau en els tests ràpids per a esdeveniments.

Una de les indústries més afectades per la crisi del Covid-19 és el sector d’esdeveniments, fires i congressos. El distanciament social i les altres mesures de seguretat implementades impedeixen el desenvolupament normal d’aquest tipus d’activitats, atenent les seves conseqüències: pèrdues milionàries, tancament d’empreses, eliminació de llocs de treball etc.

Actualment, la legislació vigent permet reunions privades de treball, però la por dels nostres clients que convidats i treballadors puguin contraure la malaltia dins del seu esdeveniment, encara que disposem de totes les mesures de seguretat, desinhibeix el desig de celebrar-la. En aquest context, hem d’oferir més garanties de seguretat, i la solució, sens dubte, són les proves ràpides d’antígens.

Podríem dir que, com més esdeveniments, més ràpid podrem acabar amb aquesta pandèmia i més vides podrem salvar? Sí, sens dubte. “Un cribratge és una estratègia epidemiològica que aplicada sobre una població busca detectar una malaltia en individus sense signes o símptomes d’aquesta malaltia per prevenir-la”, I això és el que fem indirectamentstrong,   amb els tests ràpids per a esdeveniments.

Tornar a realitzar esdeveniments presencials no només recuperarà un sector econòmic important, sinó la forma tradicional en què ens hem relacionat fins ara amb els nostres clients.

A Saez DeCom estem bolcats a treballar per assolir aquest objectiu i així posar el nostre gra de sorra per poder tornar al més aviat possible a la normalitat. Truca’ns i t’informarem sobre les nostres solucions.