A Saez DeCom ens preocupem per oferir materials respectuosos amb el medi ambient, el teixit ignifug sostenible és un d’aquests materials que ajudaran al nostre esdeveniment a reduir l’empremta ecològica.

L’Euro Molton 320gm teixit ignífug sostenible té la certificació Global Recyled Standard (GRS) que ens permet garantir que els materials tèxtils siguin sempre reciclats i respectin, criteris socials i mediambientals. La certificació GRS està destinada a tots els productes que continguin com a mínim un 50% de materials reciclats. Però el teixit ignifug sostenible Euro molton 320gm de SaezDeCom té un 64% de cotó reciclat fet de residus pre consum. El fabricant d’aquesta manera assegura que totes les empreses nomenades a la cadena de subministrament són certificades anualment per la seva gestió ambiental i responsabilitat social.

  • Important reducció de limpacte nociu que té la producció sobre el medi ambient i les persones.
  • Productes fabricats de manera sostenible.
  • Un percentatge elevat de contingut reciclat al producte (50% com a mínim per poder utilitzar el logotip de GRS)
  • Producció responsable.

A més, l’Euro Molton 320gm teixit ignifug sostenible de Saez DeCom està certificat amb l’estàndard 100 by OEKO-TEX®. És una de les etiquetes més conegudes del món per a tèxtils provats per a substàncies nocives, sinònim de confiança del client i alta seguretat del producte . És l’etiqueta ecològica més utilitzada del món per garantir que els productes tèxtils etiquetats han estat analitzats davant de més de 300 substàncies nocives.

És l’etiqueta ecològica més utilitzada del món per garantir que els productes tèxtils etiquetats han estat analitzats davant de més de 300 substàncies nocives. Estarem encantats d’ajudar-vos a descobrir altres teixits ignífugs sostenibles amb el certificat Global Recycled Standard conegut amb les sigles (GRS).

Si vols més informació sobre els teixits ignífugs amb què treballem, pots utilitzar el formulari de contacte que apareix més avall o trucar directament a les nostres oficines. T’atendrem encantats!