[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

A Saez Decom portem més de 30 anys dissenyant, fabricant i muntant escenaris per a tot tipus d’esdeveniments, i ho fem cada dia amb més il·lusió. Des del principi la nostra intenció ha estat oferir un servei professional i mantenir uns alts estàndards de qualitat. Per aquest motiu disposem d’un dels millors serveis de lloguer d’escenaris de la ciutat de Barcelona.

Tenim dissenys propis predefinits però adaptables a les teves necessitats, perquè cada projecte és diferent i cada marca és única

Tipus de locals de lloguer

  • Escenaris modulars: aquest tipus d’escenaris són molt versàtils ja que es poden utilitzar en una gran varietat de situacions, perfectes per improvisar si cal.
  • Etapes rotatives: perfectes per a presentacions de productes espectaculars, que permeten a tots els assistents veure el vostre producte des de tots els angles.
  • Escenaris circulars: són la solució perfecta per a tot tipus de conferències i concentracions ja que el públic pot observar perfectament el ponent.
  • Escenaris a contrallum: és la millor opció si vols sorprendre els teus convidats amb lluminositat, color i espectacularitat.

Aquests són alguns exemples dels tipus d’escenaris que tenim, el nostre catàleg és molt més ampli.

Oferim un servei integral

Posem a la teva disposició tots els nostres recursos i mà d’obra, ens encarreguem de absolutament tot, amb la màxima professionalitat i un dels serveis més efectius del sector d’esdeveniments. Posem a la teva disposició tots els nostres recursos i mà d’obra, ens encarreguem de absolutament tot, amb la màxima professionalitat i un dels serveis més efectius del sector d’esdeveniments. El nostre servei de lloguer d’escenaris està disponible els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia.

Gràcies als sistemes Pipe and Drape i 4to8, som capaços de muntar i desmuntar platges modulars en un temps rècord. Ambdós sistemes et permetran sortir de qualsevol situació gràcies al seu disseny i al resultat final que proporcionen. També podeu crear diferents dissenys amb els mateixos sistemes gràcies a la gran quantitat de combinacions possibles.

Si tens qualsevol dubte o vols més informació sobre el nostre servei de lloguer d’escenaris, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.

[/spb_text_block] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” row_bg_type=”color” color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” row_top_style=”none” row_bottom_style=”none” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ remove_element_spacing=”no” row_col_pos=”default” row_expanding=”no” row_animation=”none” row_animation_delay=”0″ minimize_row=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

    [/spb_text_block] [/spb_row]