SÒLS DE LINÒLEUM

SÒLS DE LINÒLEUM

A Saez Decom comptem amb la implantació de moquetes per a esdeveniments, cosa que garanteix una transformació visual i funcional dels teus espais. Des d’elegants gales fins a fires dinàmiques, el nostre equip professional s’encarrega de cada detall.

Des de la planificació fins al desmuntatge, el nostre equip professional d’implantació de moquetes garanteix que els vostres esdeveniments es desenvolupin en un ambient acollidor i atractiu. Amb atenció als detalls i un enfocament centrat en el client, aconseguim transformar els teus espais en experiències memorables.

*A causa de la qualitat dels acabats els terres de linòleum no estan disponibles per a lloguer, només es poden comprar.*

TIPUS

TIPUS

SÒLS DE LINÒLEUM

  • Gruix de 1,40 mm
  • Pes entre 1000 y 1400 g/m²
  • 15 colors, més sobre comanda
  • Classificació d’ignífugs BFL

Quins són els nostres Sòls de Linòleum?

Característiques

Els nostres terres de linòleum estan disponibles en infinitat de colors en mat o brillant i dissenys diferents, també oferim servei d’impressió digital personalitzada, perquè puguis imprimir el teu logotip o creïs nous dissenys a partir de les teves idees. Amb una mica de creativitat i enginy pots construir ambients molt adequats per potenciar la teva imatge de marca, empresa i/o servei que estiguis oferint.

Propietats

Les propietats ignífugues dels sòls de linòleum el converteixen en el candidat perfecte per a tot tipus d’esdeveniments: fires, congressos, festes privades, terres per a dansa, casaments, bar mitzvah, etc.

Contacte

La millor manera de començar a preparar un espai per al teu esdeveniment, és l’elecció del terra, així que no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a escollir el terra perfecte per al teu projecte.