A MIDA

MOBLES A MIDA

Si voleu que el vostre esdeveniment sigui totalment personalitzat i únic, a Saez Decom comptem amb la col·laboració de mestres fusters amb més de 20 anys d’experiència en la fabricació de mobles a mida per a tot tipus d’esdeveniments. Amb l’ajuda del nostre equip multidisciplinari podem dissenyar, fabricar i muntar qualsevol mena de moble a mida perquè el teu esdeveniment sigui un èxit.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són els nostres mobles a mida?

Fabricació

Fabriquem mobles a mida per a qualsevol tipus d’esdeveniment, ja siguin casaments, exposicions, festes privades, congressos, fires, presentacions de producte, reunions d’empresa, etc.

Extra

Des d’expositors i pufs, passant per làmpades per a esdeveniments, fins a taulells. Qualsevol tipus de moble que se t’acudeixi, el nostre equip se’n farà càrrec. Comptem amb taller propi equipat amb les millors eines i la tecnologia més capdavantera per dur a terme el delicat treball de fabricació de mobles a mida.

Contacte

Si vols més informació sobre el procés de producció de mobles a mida, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et proporcionarem tota la informació necessària perquè puguis decidir quines són les opcions que millor s’adapten a les necessitats del teu esdeveniment.