LÀMPADES

LÀMPADES

A Saez Decom valorem molt la imatge dels elements que utilitzem per a la presentació de productes i serveis. Per això posem a la teva disposició una àmplia gamma de faristols des dels quals fer xerrades, conferències, ponències, etc.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són les nostres Làmpades?

Característiques

Les nostres làmpades per a esdeveniments són úniques per a cada ocasió, fabricades amb els materials de millor qualitat, dissenyades per resistir al tràfec de cada esdeveniment. Disposem en estoc des de galledes de llum fins a torres de 3 metres d’alçada amb il·luminació LED de baix consum amb un acabat perfecte. Les nostres làmpades personalitzables en forma de cub, de 1×1 metre amb sistema de LED RGB controlable via DMX es mostren com una opció moderna i elegant. També comptem amb làmpades de 2x2x0,50 metres i 2×1,50 metres.

Extra

Els llums per a esdeveniments de Saez Decom són molt fàcils de muntar i versàtils. Nosaltres ens encarreguem de tot: disseny, fabricació, transport, muntatge i desmuntatge.

Contacte

Si els llums per a esdeveniments disponibles al nostre catàleg no s’adapten al disseny del teu esdeveniment no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre departament de disseny i ens posarem a treballar per aconseguir la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.