RÈTOLS 3D

RÈTOLS 3D

Els nostres rètols 3D són perfectes per a qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui una presentació de producte, una conferència, congressos, fires, casaments, etc. El seu característic look amb relleu converteix els rètols en un concepte visual molt cridaner a ulls del públic.

Pots personalitzar de forma única el teu rètol 3D, perquè estigui d’acord amb el teu esdeveniment i ajudi a potenciar la idea general de l’ambient, imatge de marca o corporativa i logotip.

EXEMPLES

EXEMPLES

Quins són els nostres Rètols 3D?

Característiques

Els rètols estan fabricats amb materials de qualitat i molt adequats per al seu ús com a porex, polyfoam o fusta. Podem fer servir qualsevol tipografia, colors i formes que desitgis, per així poder definir millor la imatge del teu logo o marca. També podem retroil·luminar el teu rètol 3D per guanyar encara més presència al teu esdeveniment, fira o congrés.

Contacte

Al nostre taller disposem de la maquinària necessària i personal qualificat i amb experiència per al disseny i fabricació de qualsevol tipus de rètol en 3D. Si tens alguna pregunta, posa’t en contacte amb nosaltres i t’atendrem el més aviat possible.