A MIDA

BACKDROPS A MIDA

A Saez Decom som especialistes en el disseny, la fabricació i el muntatge de fons d’escenari a mida. Perquè sabem que una bona presentació és crucial a l’hora d’organitzar esdeveniments i fer que els vostres convidats s’identifiquin amb la vostra marca.

Diseñamos y construimos cualquier tipo de fondo de escenario para tu evento. Estudiem totes les opcions i oferim la solució que s’adapta millor a les necessitats del teu projecte.

EXEMPLES

EXEMPLES

Com són els nostres Backdrops a Mida?

Construcció

Com a primer pas, l’equip de disseny es posaran mans a l’obra i crearà des de zero un fons d’escenari que s’adapti a les vostres necessitats i seguiu les pautes estipulades. Oferim infografies 3D molt cuidades per poder perfilar els detalls estètics del fons d’escenari amb el client abans de construir-lo.

Un cop acordat el disseny final passarem a la fase de construcció del fons d’escenari a mida. Al nostre personal comptem amb un mestre fuster amb més de 20 anys d’experiència en la fabricació de mobles personalitzats i fons d’escenari a mida per a esdeveniments així com un gran equip de professionals que faran possible la fabricació del fons d’escenari amb un acabat perfecte.

Muntatge

L’últim pas és el muntatge del fons d?escenari a mida.

Els nostres muntadors tenen una dilatada experiència en aquest tipus de construccions, així que es faran càrrec de tots els detalls perquè estigui tot llest al moment de la funció.

Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre els nostres fons d’escenari a mida, poseu-vos en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els vostres dubtes.