A Saez Decom estem especialitzats en el disseny i la fabricació de fons d’escenari des de fa més de 30 anys, però també cal donar-li la importància que es mereix a la resta d’elements decoratius en qualsevol tipus d’esdeveniment. Sabem de sobres que l’escenari és el producte estrella en gairebé tots els esdeveniments, però també cal parar atenció a la resta de detalls com ara la senyalètica.

Per això comptem amb un servei de lloguer de senyalètica per a esdeveniments molt complet, perfecte per potenciar la teva imatge de marca.

Si organitzaràs un esdeveniment únic on no puguis aprofitar de nou la senyalètica o cap dels elements de decoració, et recomanem el nostre servei de lloguer de senyalètica per a esdeveniments, és l’opció més rendible i pràctica per a la teva empresa.

Gran part dels nostres elements de senyalètica són personalitzables, i el més important, reutilitzables en futurs esdeveniments, congressos o fires a què acudeixi la teva empresa.

Catàleg del nostre servei de lloguer de senyalètica per a esdeveniments

  • Lletres corpòries:
    Ens encarreguem del disseny i de la fabricació de qualsevol tipus de lletra corpòria en porex, polifoam, ferro o fusta, pintades en el color que més et convingui. També disposem de lletres corpòries il·luminades. Així mateix, podem cenyir-nos al disseny que ens indiquis i encarregar-nos exclusivament de la fabricació.
  • Roll Ups:
    Un dels productes més versàtils per a tot tipus desdeveniments. Són fàcils de transportar, muntar i desmontar. Altament personalitzables. El seu avantatge més gran és que pots transformar espais en un obrir i tancar d’ulls i sense haver de gastar-te una morterada.
  • Rètols 3D:
    És una de les formes més espectaculars de presentar el logotip de la teva marca en esdeveniments, fires i congressos especialitzats. Els rètols 3D són vistosos i cridaners, perfectes per captar l’atenció del públic i deixar tothom bocabadat. Comptem amb tecnologia capdavantera i personal altament qualificat per fabricar el logo de la teva empresa a la perfecció

Si tens algun dubte, pots contactar amb el nostre equip i t’atendrem encantats.