Com hem esmentat anteriorment, la diferència entre una gran presentació i una presentació normal rau en l’atenció als petits detalls. Per això, a l’entrada d’avui volem parlar sobre la senyalètica per a esdeveniments. La senyalètica sol ser el primer element que els visitants veuen en arribar al lloc de l’esdeveniment, per això és important que la nostra senyalètica no només compleixi la funció d’assenyalar o indicar, ha d’estar en consonància amb la resta d’elements del teu projecte. A Saez DeCom entenem la senyalètica per a esdeveniments com una forma més de potenciar la teva imatge de marca alhora que intentem ser creatius i innovadors amb els nostres dissenys.

Elements de senyalètica per a esdeveniments més importants

Roll ups

Els roll ups són un producte molt versàtil, perfectes per a esdeveniments de tot tipus. Com que són enrotllables són fàcils de transportar, muntar i desmuntar. També són una solució econòmica per decorar de diferents formes parts determinades del teu esdeveniment.

Banners impresos

Si no us conformeu amb dissenys predeterminats i voleu controlar fins a l’últim detall del vostre esdeveniment, us recomanem l’ús de banners impresos personalitzats. D’aquesta manera pots donar un toc personal a la decoració i fer servir la teva imatge de marca i colors corporatius de la manera que més et convingui.

Caixes i parets de llum

Aquests dos elements tenen ambdós finalitats, pots separar espais per crear ambients independents en un mateix esdeveniment. Alhora ofereixen una decoració espectacular. La nostra àmplia experiència ens ha ensenyat la col·locació de caixes i parets de llum a diferents esdeveniments és garantia d’èxit.

Lletres corpòries

Les lletres corpòries us ofereixen la possibilitat de mostrar el nom, eslògan o logotip de la vostra empresa d’una forma espectacular. És possible fer servir qualsevol tipus de tipografia i color en la fabricació d’aquest producte. Els resultats de fabricar el teu logotip o nom d’empresa en lletres corpòries són sempre memorables.

Rètols 3D

Els rètols 3D sempre obtenen uns resultats increïbles, en disposar de la maquinària i el personal qualificat necessari per al disseny i fabricació de rètols 3D, podem garantir que solen ser el producte estrella en esdeveniments. Són un dels elements més cridaners i amb raó. Els clients sempre queden encantats amb els rètols 3D gràcies a la seva espectacularitat. A més, es poden dissenyar i construir des de 0, així que l’únic límit és la teva imaginació.

Heu utilitzat algun d’aquests tipus de senyalètica per a esdeveniments? T’animem que ens comentis sota com ha anat.